Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Lykkehus Man UDK
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Daar is Abildgaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup passt de bal in één keer door. Bresemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresemann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Johannesen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melander met een snelle inworp. Mollerup rent richting de bal. Mollerup schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bjerring onderschept slim de pass. Eje begaat een overtreding. Bjerring is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bjerring zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Højben kan de bal niet met de borst controleren. Bresemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresemann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bjerring is nu in balbezit. Eje onderschept slim de pass. Eje geeft een lange en hoge pass. Reichhardt is nu in balbezit. Reichhardt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lykkehus 54%, Man UDK 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Lykkehus - Man UDK 0:0

50e minuut.
Abildgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerring onderschept slim de pass. Met opzet legt Oxholm zijn tegenspeler op de grond. Oxholm krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Derveld met de inworp. Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollerup passt de bal zonder na te denken. Bresemann is nu in balbezit. Bresemann schiet op doel. Ølbye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Melander zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bjerring rent richting de bal. Abildgaard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bjerring is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bjerring zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Klausholm speelt de bal door. Daar is Nyman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klausholm schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Klausholm krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Nyman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nyman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Derveld is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dam. Derveld is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Derveld met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lykkehus - Man UDK 1:0

81e minuut.
Mollerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxholm verovert de bal door een tackle van achteren. Oxholm speelt de bal door. Reichhardt rent richting de bal. Reichhardt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Lykkehus - Man UDK 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lykkehus 38%, Man UDK 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Lykkehus - Man UDK 1:1