Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Aalborg Team Lykkehus
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Randrup rent richting de bal. Randrup passt de bal zonder na te denken. Arnoldus bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnoldus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Aalborg - Team Lykkehus 1:0

11e minuut.
Bresemann passt de bal met de wreef. Mommit is nu in balbezit. Borre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borre krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Linde bereikt de bal nog maar net als eerste. Linde geeft de bal voor. Nyman is nu in balbezit. Nyman geeft een lange en hoge pass. Daar is Pilmark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Heintze passt de bal met de wreef. Thomassen rent richting de bal. Thomassen probeert naar een medespeler te passen. Arnoldus rent richting de bal. Arnoldus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Aalborg 36%, Team Lykkehus 64%.
Red Bull Aalborg - Team Lykkehus 1:0

61e minuut.
Lohse geeft een hoge lob. Melander geeft de bal voor. Ørskov probeert de bal aan de voet te houden. Ørskov probeert naar een medespeler te passen. Thomassen met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Aalborg 21%, Team Lykkehus 79%.
Red Bull Aalborg - Team Lykkehus 1:0