Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Lykkehus Red Bull Aalborg
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Munch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Randrup. Munch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bjerring neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Bresemann de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lykkehus - Red Bull Aalborg 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Nyman de bal. Thomassen is nu in balbezit. Thomassen speelt de bal door. Grahn is nu in balbezit. Grahn draait met de bal, schiet en ... Damhus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Heintze geeft de bal voor. Grahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyman verovert de bal door een tackle van achteren. Thomassen onderschept slim de pass. Thomassen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Lykkehus - Red Bull Aalborg 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lykkehus 57%, Red Bull Aalborg 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Lykkehus - Red Bull Aalborg 1:1

50e minuut.
Nyman geeft de bal voor. Mommit kopt de bal weg. Munch heeft problemen om de bal te vangen. Bresemann is nu in balbezit. Bresemann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ørskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommit onderschept slim de pass. Ørskov begaat een overtreding. Ørskov krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Mommit bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommit geeft een lange en hoge pass. Ørskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Munch onderschept slim de pass. Munch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Linde is nu in balbezit. Nyman is nu in balbezit. Linde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Linde krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Bresemann is nu in balbezit. Pilmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresemann onderschept slim de pass. Bresemann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Daneskov passt de bal in één keer door. Melander speelt de bal door. Klungelig pakt Svendstrup de bal. Bresemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresemann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lykkehus 51%, Red Bull Aalborg 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Lykkehus - Red Bull Aalborg 1:1