Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Lykkehus ape recorder
Normal Tactiek 451
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
3 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 48.3
unsatisfactory Schieten very good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Bách geeft een lange en hoge pass. Brødsgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Brødsgård met een sublieme pass. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Schack geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Daneskov de bal onder controle te krijgen. Nyman is nu in balbezit. Pagh verovert de bal door een tackle van achteren. Pagh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lejbølle is nu in balbezit. Lejbølle passt de bal met de wreef. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh schiet op doel. Lohse probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schack neemt de hoekschop. Pagh rent richting de bal. Pagh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lohse bereikt de bal nog maar net als eerste. Lohse geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schack neemt de hoekschop. Pagh maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lykkehus - ape recorder 0:1

15e minuut.
Brun bereikt de bal nog maar net als eerste. Brun passt de bal in één keer door. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh schiet op doel. Lauberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Lejbølle passt de bal in één keer door. Egeland met een sublieme pass. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lauberg de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brun zal de hoekschop nemen. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Munch probeert naar een medespeler te passen. Schack rent richting de bal. Schack passt de bal met de wreef. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh schiet op doel. Damhus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Handrup met een sublieme pass. Klungelig pakt Lejbølle de bal. Lejbølle passt de bal zonder na te denken. Brun is nu in balbezit. Brun geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bjerring rent richting de bal. Egeland verovert de bal door een tackle van achteren. Egeland passt de bal zonder na te denken. Pagh is nu in balbezit. Pagh haalt uit met een fantastische trap. Damhus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Bresemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresemann draait met de bal, schiet en ... Kaniewski met een sublieme pass. Pagh is nu in balbezit. Pagh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Egeland passt de bal met de wreef. Lejbølle rent richting de bal. Lejbølle met een sublieme pass. Pagh rent richting de bal. Pagh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pagh rent richting de bal. Pagh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Egeland passt de bal met de wreef. Pagh heeft problemen om de bal te vangen. Pagh passt de bal in één keer door. Lejbølle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejbølle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lykkehus - ape recorder 0:2

44e minuut.
Lejbølle met een sublieme pass. Brun is nu in balbezit. Mommit begaat een overtreding. Mommit krijgt een gele kaart. Brun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Handrup met een snel genomen vrije trap. Brun geeft een hoge lob. Pagh is nu in balbezit. Pagh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lykkehus 82%, ape recorder 18%.
Team Lykkehus - ape recorder 0:2

49e minuut.
Lauberg heeft problemen om de bal te vangen. Pagh is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Lauberg ... Strafschop! Pagh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pagh neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lykkehus - ape recorder 0:3

51e minuut.
Melander met een sublieme pass. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresemann begaat een overtreding. Bresemann krijgt een gele kaart. Arce is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Munch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Lauberg de bal. Pagh is nu in balbezit. Pagh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Damhus met een harde bal richting middenveld. Brun kopt de bal weg. Lauberg heeft problemen om de bal te vangen. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bjerring bereikt de bal nog maar net als eerste. Egeland onderschept slim de pass. Egeland speelt de bal door. Pagh rent richting de bal. Pagh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lykkehus - ape recorder 0:4

63e minuut.
Lauberg geeft een lange en hoge pass. Bách rent richting de bal. Bách geeft een lange en hoge pass. Brun bereikt de bal nog maar net als eerste. Brun geeft een lange en hoge pass. Damhus bokst de bal weg. Pagh rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lykkehus - ape recorder 0:5

74e minuut.
Munch probeert naar een medespeler te passen. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerring rent richting de bal. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Damhus met een sublieme pass. Arce kopt de bal weg. Pagh rent richting de bal. Pagh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bách kopt de bal weg. Munch kan de bal niet met de borst controleren. Munch probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brun de bal. Brun geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Damhus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Brødsgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Brun onderschept slim de pass. Brun passt de bal zonder na te denken. Pagh rent richting de bal. Pagh haalt uit met een fantastische trap. Paal!

90e minuut.
Munch passt de bal zonder na te denken. Schack is nu in balbezit. Schack geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lejbølle de bal. Lejbølle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lykkehus 81%, ape recorder 19%.
Team Lykkehus - ape recorder 0:5