Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aale ui ape recorder
Normal Tactiek 451
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 42.8
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen goed
hopeloos Verdedigen matig


6e minuut.
Handrup met een sublieme pass. Brun rent richting de bal. Brun probeert naar een medespeler te passen. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Munch passt de bal in één keer door. Schack geeft een hoge lob. probeert de bal aan de voet te houden. Pagh rent richting de bal. Pagh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Inworp. Handrup met een snelle inworp. Brun met een sublieme pass. Spang Olsen is nu in balbezit. Spang Olsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aale ui - ape recorder 0:1

16e minuut.
Handrup met een sublieme pass. Brun controleert de bal met de borst. Brun passt de bal in één keer door. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aale ui - ape recorder 0:2

20e minuut.
Kaniewski trapt de bal weg. Daar is Andreassen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egeland probeert naar een medespeler te passen. Pagh is nu in balbezit. Pagh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Benjaminsen heeft problemen om de bal te vangen. Spang Olsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Spang Olsen passt de bal met de wreef. Daar is Pagh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Schack onderschept slim de pass. Schack speelt de bal door. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh draait met de bal, schiet en ... Kielgast probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brun zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Andreassen de bal. Pagh rent richting de bal. Pagh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aale ui - ape recorder 0:3

27e minuut.
Egeland probeert naar een medespeler te passen. Spang Olsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Spang Olsen passt de bal zonder na te denken. Pagh heeft problemen om de bal te vangen. Pagh draait met de bal, schiet en ... Rodgers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schack zal de hoekschop nemen. Pagh springt en kopt de bal. Kielgast rent richting de bal. Kielgast geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Bách verovert de bal door een tackle van achteren. Bách geeft een hoge lob. Andreassen heeft problemen om de bal te vangen. Egeland verovert de bal door een tackle van achteren. Egeland geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Bách bereikt de bal nog maar net als eerste. Bách passt de bal in één keer door. Schack speelt de bal door. Bách bereikt de bal nog maar net als eerste. Bách draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Quistgård rent richting de bal. Munch onderschept slim de pass. Munch passt de bal in één keer door. Pagh is nu in balbezit. Pagh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bendixen rent richting de bal. Spang Olsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Spang Olsen passt de bal met de wreef. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh schiet op doel. Rodgers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Egeland probeert naar een medespeler te passen. Brun rent richting de bal. Brun met een sublieme pass. Egeland is nu in balbezit. Egeland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aale ui - ape recorder 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aale ui 83%, ape recorder 17%.
aale ui - ape recorder 0:4

47e minuut.
Bách kopt de bal weg. Schack rent richting de bal. Schack passt de bal in één keer door. Pagh rent richting de bal. Pagh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Schack rent richting de bal. Schack geeft een hoge lob. Pagh rent richting de bal. Pagh haalt uit met een fantastische trap. Rodgers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aale ui - ape recorder 0:5

51e minuut.
Egeland passt de bal met de wreef. Schack bereikt de bal nog maar net als eerste. Schack met een sublieme pass. Pagh rent richting de bal. Pagh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Rodgers trapt de bal weg. Klungelig pakt Quistgård de bal. Spang Olsen speelt de bal door. Pagh rent richting de bal. Pagh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Brun kopt de bal weg. Kielgast rent richting de bal. Pagh onderschept slim de pass. Pagh draait met de bal, schiet en ... Rodgers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aale ui - ape recorder 0:6

56e minuut.
Munch verovert de bal door een tackle van achteren. Munch speelt de bal door. Schack met een sublieme pass. Pagh rent richting de bal. Pagh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aale ui - ape recorder 0:7

58e minuut.
Schack met een sublieme pass. Quistgård heeft problemen om de bal te vangen. Egeland speelt de bal door. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rodgers speelt de bal door. Munch kopt de bal weg. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Brun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spang Olsen is nu in balbezit. Spang Olsen passt de bal in één keer door. Pagh rent richting de bal. Pagh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Andreassen is nu in balbezit. Egeland speelt de bal door. Pagh is nu in balbezit. Pagh haalt uit met een fantastische trap. Rodgers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aale ui - ape recorder 0:8

67e minuut.
Pagh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kyuchukov komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Bách bereikt de bal nog maar net als eerste. Bách met een sublieme pass. Schack probeert naar een medespeler te passen. Kyuchukov is nu in balbezit. Kyuchukov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Quistgård rent richting de bal. Munch onderschept slim de pass. Munch passt de bal met de wreef. Kyuchukov is nu in balbezit. Kyuchukov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Munch passt de bal zonder na te denken. Schack probeert naar een medespeler te passen. Spang Olsen is nu in balbezit. Kyuchukov is nu in balbezit. Kyuchukov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
aale ui - ape recorder 0:9

76e minuut.
Kielgast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielgast geeft de bal voor. Munch geeft de bal voor. Kyuchukov is nu in balbezit. Kyuchukov draait met de bal, schiet en ... Rodgers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kyuchukov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lysemose bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuchukov verovert de bal door een tackle van achteren. Kyuchukov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aale ui - ape recorder 0:10

80e minuut.
Handrup is nu in balbezit. Handrup passt de bal in één keer door. Brun geeft een lange en hoge pass. Daar is Andreassen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egeland geeft de bal voor. Rodgers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kyuchukov is nu in balbezit. Kielgast rent richting de bal. Kyuchukov verovert de bal door een tackle van achteren. Kyuchukov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aale ui - ape recorder 0:11

81e minuut.
Kyuchukov passt de bal zonder na te denken. Schack rent richting de bal. Schack passt de bal zonder na te denken. Kyuchukov is nu in balbezit. Kyuchukov draait met de bal, schiet en ... Rodgers bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Spang Olsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Spang Olsen geeft een hoge lob. heeft problemen om de bal te vangen. Egeland rent richting de bal. Egeland haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kyuchukov is nu in balbezit. Kyuchukov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kyuchukov is nu in balbezit. Kyuchukov schiet op doel. Rodgers maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
aale ui - ape recorder 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aale ui 89%, ape recorder 11%.
aale ui - ape recorder 0:12