Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pussy Patrol manse03
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Møllehave onderschept slim de pass. Tramp verovert de bal door een tackle van achteren. Tramp met een sublieme pass. Ødelyng is nu in balbezit. Ødelyng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tramp met een sublieme pass. Poulsen Magleby is nu in balbezit. Poulsen Magleby met een sublieme pass. Nørlund is nu in balbezit. Nørlund schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pussy Patrol - manse03 0:1

26e minuut.
Møllehave is nu in balbezit. Birkenbusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkenbusch met een sublieme pass. Nørlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørlund schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Birkenbusch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duelund is nu in balbezit. Duelund passt de bal in één keer door. Ødelyng rent richting de bal. Ødelyng schiet op doel. Wandal bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pussy Patrol - manse03 1:1

30e minuut.
Nicolajsen is nu in balbezit. Duelund verovert de bal door een tackle van achteren. Duelund passt de bal in één keer door. Ødelyng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ødelyng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pussy Patrol - manse03 2:1

40e minuut.
Poulsen Magleby geeft een hoge lob. Nørregård rent richting de bal. Nørregård passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nørlund de bal. Nørlund draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pussy Patrol 53%, manse03 47%.
Pussy Patrol - manse03 2:1

46e minuut.
Poulsen Magleby is nu in balbezit. Poulsen Magleby passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Donnerup de bal. Duelund rent richting de bal. Duelund schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Flintesten rent richting de bal. Duelund verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tramp. Tramp krijgt een gele kaart. Duelund roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Duelund kan niet meer verder spelen. Terkelsen komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Karlsen passt de bal met de wreef. Terkelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Terkelsen passt de bal met de wreef. Ødelyng rent richting de bal. Ødelyng draait met de bal, schiet en ... Wandal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Donnerup probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tramp bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Terkelsen. Terkelsen krijgt een gele kaart. Tramp raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tramp kan niet meer verder spelen. Tommerup komt het veld opgelopen. Flintesten zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Møllehave rent richting de bal. Nørlund onderschept slim de pass. Nørlund schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Lauersen rent richting de bal. Nørregård onderschept slim de pass. Nørregård probeert naar een medespeler te passen. Nørlund is nu in balbezit. Nørlund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pussy Patrol - manse03 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pussy Patrol 53%, manse03 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pussy Patrol - manse03 2:2