Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolding IF jptvis
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Daar is Helveg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troest rent richting de bal. Helveg verovert de bal door een tackle van achteren. Helveg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolding IF - jptvis 1:0

3e minuut.
Horsager probeert naar een medespeler te passen. Østerberg heeft problemen om de bal te vangen. Helveg verovert de bal door een tackle van achteren. Helveg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Vinther passt de bal zonder na te denken. Helveg rent richting de bal. Winthersen speelt de bal door. Hegelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegelund schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolding IF - jptvis 2:0

31e minuut.
Østerberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Østerberg probeert naar een medespeler te passen. Horsager rent richting de bal. Horsager draait met de bal, schiet en ... Skjold probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Troest onderschept slim de pass. Troest passt de bal zonder na te denken. Ahnfeldt is nu in balbezit. Horsager is nu in balbezit. Horsager schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolding IF - jptvis 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolding IF 53%, jptvis 47%.
Kolding IF - jptvis 2:1

53e minuut.
Kolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Winthersen onderschept slim de pass. Winthersen probeert naar een medespeler te passen. Horsager is nu in balbezit. Horsager schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Vinther probeert de bal aan de voet te houden. Troest is nu in balbezit. Vinther verovert de bal door een tackle van achteren. Hegelund rent richting de bal. Hegelund draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolding IF - jptvis 3:1

62e minuut.
Daar is Kopernikus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Østerberg is nu in balbezit. Østerberg speelt de bal door. Horsager is nu in balbezit. Horsager draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Hede speelt de bal door. Helveg rent richting de bal. Wayne legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Helveg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hegelund neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolding IF - jptvis 4:1

80e minuut.
Winthersen is nu in balbezit. Kolle onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Winthersen. Kolle wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kolle kan niet meer verder spelen. Lomholt komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolding IF 40%, jptvis 60%.
Kolding IF - jptvis 4:1