Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pussy Patrol Kolding IF
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 21.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Hermann geeft een hoge lob. Inworp. Hede zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hegelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegelund geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lauersen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hegelund speelt de bal door. Helveg is nu in balbezit. Helveg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Helveg met een sublieme pass. Karlsen rent richting de bal. Hegelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlsen speelt de bal door. Daar is Hedemark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pussy Patrol - Kolding IF 0:1

21e minuut.
Lauersen passt de bal met de wreef. Ødelyng is nu in balbezit. Ødelyng passt de bal met de wreef. Hedegaard rent richting de bal. Hedegaard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Helveg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegelund rent richting de bal. Helveg rent richting de bal. Helveg haalt uit met een fantastische trap. Bless probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pussy Patrol - Kolding IF 0:2

31e minuut.
Kopernikus geeft een lange en hoge pass. Bless rent richting de bal. Helveg onderschept slim de pass. Helveg schiet op doel. Hedemark maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pussy Patrol - Kolding IF 0:3

37e minuut.
Ødelyng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kolle is nu in balbezit. Kolle met een sublieme pass. Vinther rent richting de bal. Vinther geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Pussy Patrol - Kolding IF 0:4

41e minuut.
Nørby geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Møgelvang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hegelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegelund draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lauersen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karlsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegelund verovert de bal door een tackle van achteren. Hegelund haalt uit met een fantastische trap. Hedemark maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pussy Patrol - Kolding IF 0:5

45e minuut.
Doeltrap. Hedemark met een harde bal richting middenveld. Kolle kopt de bal weg. Helveg bereikt de bal nog maar net als eerste. Helveg draait met de bal, schiet en ... Hedemark verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pussy Patrol 68%, Kolding IF 32%.
Pussy Patrol - Kolding IF 0:5

54e minuut.
Ødelyng rent richting de bal. Kolle is nu in balbezit. Ødelyng onderschept slim de pass. Ødelyng draait met de bal, schiet en ... Skjold probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Hedemark speelt de bal door. Daar is Vinther, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karlsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karlsen krijgt een gele kaart. Vinther is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karlsen met een sublieme pass. Vinther zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Helveg rent richting de bal. Helveg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Nørby bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegelund is nu in balbezit. Helveg rent richting de bal. Hegelund is nu in balbezit. Hegelund haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pussy Patrol 69%, Kolding IF 31%.
Pussy Patrol - Kolding IF 0:5