Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc karise jptvis
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Grundtvig raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brock komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Boje probeert de bal aan de voet te houden. Troest is nu in balbezit. Troest speelt de bal door. Glad bereikt de bal nog maar net als eerste. Glad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Berg rent richting de bal. Østerberg verovert de bal door een tackle van achteren. Østerberg passt de bal in één keer door. Horsager rent richting de bal. Horsager haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Winthersen onderschept slim de pass. Winthersen geeft een hoge lob. Horsager rent richting de bal. Horsager schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rohde met een snelle inworp. Østerberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Østerberg passt de bal in één keer door. Horsager rent richting de bal. Horsager haalt uit met een fantastische trap. Bjørsvik bokst de bal weg. Lustü probeert naar een medespeler te passen. Winthersen rent richting de bal. Østerberg rent richting de bal. Østerberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc karise 69%, jptvis 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc karise - jptvis 0:0

63e minuut.
Troest bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustü onderschept slim de pass. Lustü met een sublieme pass. Glad heeft problemen om de bal te vangen. Glad draait met de bal, schiet en ... Paal! Gram bokst de bal weg.

70e minuut.
Berg geeft een hoge lob. Wayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Wayne passt de bal zonder na te denken. Horsager rent richting de bal. Horsager haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Taber schiet op doel. Cronman kopt de bal weg. Daar is Winthersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hejberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ravn heeft problemen om de bal te vangen. Hejberg is nu in balbezit. Hejberg met een sublieme pass. Glad bereikt de bal nog maar net als eerste. Glad schiet op doel. Gram kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Hejberg onderschept slim de pass. Østerberg verovert de bal door een tackle van achteren. Østerberg probeert naar een medespeler te passen. Horsager bereikt de bal nog maar net als eerste. Horsager haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bjørsvik speelt de bal door. Troest kopt de bal weg. Horsager rent richting de bal. Horsager draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc karise 50%, jptvis 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc karise - jptvis 0:0