Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
manse03 Kolding IF
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 21.8
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wandal trapt de bal weg van het doel. Poulsen Magleby kopt de bal weg. Nørlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørlund draait met de bal, schiet en ... Hoff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
manse03 - Kolding IF 1:0

11e minuut.
Nicolajsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolle verovert de bal door een tackle van achteren. Kolle passt de bal zonder na te denken. Helveg is nu in balbezit. Helveg draait met de bal, schiet en ... Wandal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Vinther bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinther passt de bal met de wreef. Tramp speelt de bal door. Hegelund rent richting de bal. Hegelund geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kolle geeft een hoge lob. Poulsen Magleby probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vinther met de inworp. Hede geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tramp is nu in balbezit. Hegelund onderschept slim de pass. Flintesten is nu in balbezit. Hegelund rent richting de bal. Hegelund schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Tramp raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tommerup komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Helveg speelt de bal door. Daar is Vesterlund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vesterlund met een sublieme pass. Hegelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegelund schiet op doel. Wandal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
manse03 - Kolding IF 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manse03 58%, Kolding IF 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
manse03 - Kolding IF 1:1

59e minuut.
Hede verovert de bal door een tackle van achteren. Hede met een sublieme pass. Vinther speelt de bal door. Helveg rent richting de bal. Helveg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
manse03 - Kolding IF 1:2

68e minuut.
Nørlund rent richting de bal. Nørlund schiet op doel. Nørregård geeft een hoge lob. Nørlund heeft problemen om de bal te vangen. Nørlund schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Nørlund passt de bal met de wreef. Nørregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørregård geeft de bal voor. Birkenbusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkenbusch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manse03 60%, Kolding IF 40%.
manse03 - Kolding IF 1:2