Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc karise ballue
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Borring probeert naar een medespeler te passen. Hejberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Glad is nu in balbezit. Glad haalt uit met een fantastische trap. Pagh probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Andersen probeert naar een medespeler te passen. Lejbølle kopt de bal weg. Bendtsen is nu in balbezit. Bendtsen draait met de bal, schiet en ... Bjørsvik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Lustü is nu in balbezit. Lustü geeft de bal voor. Daar is Hørby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glad is nu in balbezit. Glad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hørby geeft de bal voor. Oppenheimer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bendtsen. Bendtsen krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Daar is Wilhelmsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glad is nu in balbezit. Wilhelmsen is nu in balbezit. Glad onderschept slim de pass. Glad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc karise 57%, ballue 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc karise - ballue 0:0

48e minuut.
Falkenberg probeert naar een medespeler te passen. Wilhelmsen geeft de bal voor. Bendtsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendtsen draait met de bal, schiet en ... Søndergaard probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Hejberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustü bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustü passt de bal in één keer door. Glad bereikt de bal nog maar net als eerste. Glad schiet op doel. Andersen bokst de bal weg.

90e minuut.
Oppenheimer geeft een hoge lob. Lejbølle heeft problemen om de bal te vangen. Langberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Langberg krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc karise 46%, ballue 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc karise - ballue 0:0