Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pussy Patrol jptvis
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Troest onderschept slim de pass. Troest geeft een lange en hoge pass. Møllehave probeert de bal met de borst te controleren. Horsager is nu in balbezit. Horsager haalt uit met een fantastische trap. Hedemark verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Østerberg rent richting de bal. Østerberg passt de bal zonder na te denken. Daar is Nørby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horsager is nu in balbezit. Horsager haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pussy Patrol - jptvis 0:1

31e minuut.
Karlsen passt de bal met de wreef. Ødelyng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravn begaat een overtreding. Ravn krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ravn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedegaard verovert de bal door een tackle van achteren. Hedegaard speelt de bal door. Ødelyng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ødelyng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Munch bereikt de bal nog maar net als eerste. Østerberg onderschept slim de pass. Østerberg speelt de bal door. Horsager rent richting de bal. Horsager haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pussy Patrol 52%, jptvis 48%.
Pussy Patrol - jptvis 0:1

46e minuut.
Østerberg probeert naar een medespeler te passen. Daar is Horsager, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ødelyng verovert de bal door een tackle van achteren. Ødelyng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Østerberg rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hermann. Østerberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Winthersen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bless kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pussy Patrol - jptvis 0:2

82e minuut.
Boje speelt de bal door. Horsager rent richting de bal. Østerberg rent richting de bal. Horsager bereikt de bal nog maar net als eerste. Horsager draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pussy Patrol 44%, jptvis 56%.
Pussy Patrol - jptvis 0:2