Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc karise Kolding IF
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 21.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Taber rent richting de bal. Møgelvang onderschept slim de pass. Lustü schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Lustü moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lustü schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

18e minuut.
Hede bereikt de bal nog maar net als eerste. Hede passt de bal in één keer door. Berg verovert de bal door een tackle van achteren. Hegelund rent richting de bal. Hegelund draait met de bal, schiet en ... Bjørsvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Søndergaard is nu in balbezit. Søndergaard geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Glad passt de bal met de wreef. Borring is nu in balbezit. Borring geeft een hoge lob. Glad rent richting de bal. Glad haalt uit met een fantastische trap. Hoff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Glad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolle onderschept slim de pass. Hejberg maakt een afschuwelijke overtreding. Hejberg krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc karise 65%, Kolding IF 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc karise - Kolding IF 0:0

46e minuut.
Skjold bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjold met een sublieme pass. Berg is nu in balbezit. Hegelund verovert de bal door een tackle van achteren. Hegelund draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Oppenheimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Oppenheimer geeft een lange en hoge pass. Hegelund is nu in balbezit. Helveg bereikt de bal nog maar net als eerste. Helveg draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

51e minuut.
Kopernikus geeft de bal voor. Oppenheimer is nu in balbezit. Helveg verovert de bal door een tackle van achteren. Helveg schiet op doel. Bjørsvik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc karise - Kolding IF 0:1

59e minuut.
Helveg draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Oppenheimer de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hede neemt de hoekschop. Daar is Møgelvang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc karise - Kolding IF 0:2

59e minuut.
Hejberg is nu in balbezit. Hejberg passt de bal zonder na te denken. Berg controleert de bal met de borst. Helveg is nu in balbezit. Helveg schiet op doel. Bjørsvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Berg onderschept slim de pass. Berg met een sublieme pass. Langberg is nu in balbezit. Kolle verovert de bal door een tackle van achteren. Kolle draait met de bal, schiet en ... Bjørsvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fc karise - Kolding IF 0:3

69e minuut.
Kolle verovert de bal door een tackle van achteren. Kolle passt de bal in één keer door. Sønksen speelt de bal door. Hegelund is nu in balbezit. Hegelund met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hede rent richting de bal. Grundtvig begaat een overtreding. Hede is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vinther zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Helveg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegelund rent richting de bal. Hegelund haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc karise - Kolding IF 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc karise 77%, Kolding IF 23%.
fc karise - Kolding IF 0:4