Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jptvis manse03
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Boje met de inworp. Troest bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulsen Magleby tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Troest raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Troest kan niet meer verder spelen. Udsen komt het veld opgelopen. Udsen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Horsager kopt de bal weg. Østerberg rent richting de bal. Horsager is nu in balbezit. Horsager draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Winthersen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tramp met de inworp. Birkenbusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkenbusch geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nørlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørlund haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jptvis - manse03 0:1

19e minuut.
Ravn rent richting de bal. Ravn passt de bal met de wreef. Østerberg met een sublieme pass. Horsager rent richting de bal. Horsager schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Winthersen kopt de bal weg. Horsager heeft problemen om de bal te vangen. Tramp is nu in balbezit. Horsager verovert de bal door een tackle van achteren. Horsager haalt uit met een fantastische trap. Wandal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Vesterlund de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jptvis 52%, manse03 48%.
jptvis - manse03 0:1

47e minuut.
Ravn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravn geeft een hoge lob. Pilmark kopt de bal weg. Østerberg is nu in balbezit. Østerberg geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Sønderbech geeft de bal voor. Nørregård rent richting de bal. Nørregård met een sublieme pass. Nørlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørlund schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jptvis - manse03 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jptvis 53%, manse03 47%.
jptvis - manse03 0:2