Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Randers Kneppedyrende FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Klungelig pakt Gammeltoft Hansen de bal. Glistrup is nu in balbezit. Glistrup speelt de bal door. Tepes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Kolle onderschept slim de pass. Kolle passt de bal zonder na te denken. Glistrup is nu in balbezit. Nyman verovert de bal door een tackle van achteren. Nyman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mc-Kinney Møller bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmegaard verovert de bal door een tackle van achteren. Holmegaard speelt de bal door. Tepes rent richting de bal. Tepes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Randers 67%, Kneppedyrende FC 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Randers - Kneppedyrende FC 0:0

55e minuut.
Hagendam passt de bal in één keer door. Nyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Elosen zijn tegenspeler op de grond. Elosen krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Mc-Kinney Møller geeft een lange en hoge pass. Nyman rent richting de bal. Elosen geeft een lange en hoge pass. Tepes rent richting de bal. Tepes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Randers - Kneppedyrende FC 1:0

70e minuut.
Mogensen is nu in balbezit. Glistrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Glistrup speelt de bal door. Tepes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mc-Kinney Møller geeft een hoge lob. Daar is Heinze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tepes rent richting de bal. Tepes haalt uit met een fantastische trap. Diedrichsen probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Randers 50%, Kneppedyrende FC 50%.
FC Randers - Kneppedyrende FC 1:0