Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Total Pedal Hammer fccoolrealmadrid
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Klungelig pakt Eriksen de bal. Lykketoft rent richting de bal. Eriksen onderschept slim de pass. Eriksen haalt uit met een fantastische trap. Pagh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Pedal Hammer - fccoolrealmadrid 1:0

8e minuut.
Pagh trapt de bal weg van het doel. Øvlisen kopt de bal weg. Lykketoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen verovert de bal door een tackle van achteren. Eriksen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt Christiansen de bal. Achmed rent richting de bal. Achmed probeert naar een medespeler te passen. Thorvaldsen is nu in balbezit. Thorvaldsen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Grunwald passt de bal zonder na te denken. Øvlisen met een sublieme pass. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen haalt uit met een fantastische trap. Pagh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Pedal Hammer - fccoolrealmadrid 2:0

19e minuut.
Klungelig pakt Bundy de bal. Krogsgård probeert naar een medespeler te passen. Tjørnelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen verovert de bal door een tackle van achteren. Eriksen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lykketoft geeft de bal voor. Staalgaard heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gynther. Gynther krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Lønstrup met een snelle inworp. Bundy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundy geeft een lange en hoge pass. Thorvaldsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorvaldsen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Pedal Hammer - fccoolrealmadrid 2:1

39e minuut.
Krogsgård is nu in balbezit. Krogsgård passt de bal zonder na te denken. Lykketoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen rent richting de bal. Eriksen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Grunwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogsgård verovert de bal door een tackle van achteren. Krogsgård passt de bal zonder na te denken. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Total Pedal Hammer - fccoolrealmadrid 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Pedal Hammer 52%, fccoolrealmadrid 48%.
Total Pedal Hammer - fccoolrealmadrid 3:1

63e minuut.
Bundy is nu in balbezit. Bundy geeft de bal voor. Thorvaldsen rent richting de bal. Thorvaldsen schiet op doel. Vadum werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Pedal Hammer 52%, fccoolrealmadrid 48%.
Total Pedal Hammer - fccoolrealmadrid 3:1