Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fccoolrealmadrid Total Pedal Hammer
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Faaborg met een sublieme pass. Krogsgård rent richting de bal. Krogsgård geeft de bal voor. Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Juul Hansen kopt de bal weg. Leisner is nu in balbezit. Leisner speelt de bal door. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heinze met een snelle inworp. Lønstrup met een sublieme pass. Thorvaldsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorvaldsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lønstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Faaborg onderschept slim de pass. Faaborg speelt de bal door. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen draait met de bal, schiet en ... Pagh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fccoolrealmadrid 51%, Total Pedal Hammer 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fccoolrealmadrid - Total Pedal Hammer 0:0

48e minuut.
Staalgaard met een sublieme pass. Juul Hansen rent richting de bal. Juul Hansen probeert naar een medespeler te passen. Thorvaldsen rent richting de bal. Thorvaldsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fccoolrealmadrid - Total Pedal Hammer 1:0

49e minuut.
Eriksen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Heinze komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Christiansen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juul Hansen kan de bal niet met de borst controleren. Øvlisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Juul Hansen verovert de bal door een tackle van achteren. Juul Hansen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pagh trapt de bal weg van het doel. Juul Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Øvlisen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Øvlisen krijgt een gele kaart. Juul Hansen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

60e minuut.
Achmed kopt de bal weg. Daar is Tjørnelund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grunwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogsgård verovert de bal door een tackle van achteren. Krogsgård schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fccoolrealmadrid - Total Pedal Hammer 1:1

68e minuut.
Lehmann passt de bal in één keer door. Øvlisen is nu in balbezit. Øvlisen met een sublieme pass. Heinze is nu in balbezit. Heinze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tjørnelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Trolle rent richting de bal. Trolle passt de bal zonder na te denken. Heinze bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fccoolrealmadrid 51%, Total Pedal Hammer 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fccoolrealmadrid - Total Pedal Hammer 1:1