Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ringsted if FC AntiAlt
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Kragh bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravgård verovert de bal door een tackle van achteren. Riis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gravgård is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gravgård wilt de vrije trap nemen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ringsted if - FC AntiAlt 0:1

23e minuut.
Adsersen kopt de bal weg. Degn probeert de bal aan de voet te houden. Nordstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordstrøm schiet op doel. Kjærulf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ringsted if - FC AntiAlt 1:1

34e minuut.
Gravgård met een sublieme pass. Kragh met een sublieme pass. Adsersen rent richting de bal. Nordstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordstrøm haalt uit met een fantastische trap. Kjærulf bokst de bal weg.

40e minuut.
Hyldager rent richting de bal. Kvist verovert de bal door een tackle van achteren. Hyldager tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hyldager krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Kjærulf niet meer kan verder spelen. Paaske komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ringsted if 59%, FC AntiAlt 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ringsted if - FC AntiAlt 1:1

55e minuut.
Klungelig pakt Teilbæk de bal. Rosenbaum is nu in balbezit. Teilbæk is nu in balbezit. Teilbæk haalt uit met een fantastische trap. Egholm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ringsted if - FC AntiAlt 1:2

55e minuut.
Nordstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravgård verovert de bal door een tackle van achteren. Adsersen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adsersen krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Riis probeert naar een medespeler te passen. Thygesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thygesen probeert naar een medespeler te passen. Adsersen is nu in balbezit. Adsersen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Zobel is nu in balbezit. Nordstrøm onderschept slim de pass. Adsersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordstrøm rent richting de bal. Nordstrøm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Zobel rent richting de bal. Kragh is nu in balbezit. Kragh probeert naar een medespeler te passen. Teilbæk heeft problemen om de bal te vangen. Teilbæk draait met de bal, schiet en ... Egholm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Hedegaard met de inworp. Riis is nu in balbezit. Gravgård begaat een overtreding. Gravgård krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ringsted if 51%, FC AntiAlt 49%.
ringsted if - FC AntiAlt 1:2