Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Randers Fc. Scandurica
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Torp heeft problemen om de bal te vangen. Jeppesen rent richting de bal. Glistrup rent richting de bal. Jeppesen verovert de bal door een tackle van achteren. Jeppesen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Glistrup de bal onder controle te krijgen. Nordland is nu in balbezit. Glistrup verovert de bal door een tackle van achteren. Bolvig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolvig draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Rostholm geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ryge Petersen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolvig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolvig geeft de bal voor. Damhus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

37e minuut.
Ryge Petersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryge Petersen passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Derveld de bal onder controle te krijgen. Bolvig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolvig draait met de bal, schiet en ... Damhus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Randers - Fc. Scandurica 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Randers 37%, Fc. Scandurica 63%.
FC Randers - Fc. Scandurica 1:0

59e minuut.
Mogensen met een sublieme pass. Torp is nu in balbezit. Bolvig rent richting de bal. Torp rent richting de bal. Torp schiet op doel. Damhus bokst de bal weg.

70e minuut.
Ahlenfeld geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lykkehus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klanstrup kan de bal niet met de borst controleren. Klanstrup geeft een hoge lob. Damhus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Jeppesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Elosen probeert naar een medespeler te passen. Glistrup rent richting de bal. Nørskov verovert de bal door een tackle van achteren. Nørskov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Randers 42%, Fc. Scandurica 58%.
FC Randers - Fc. Scandurica 1:0