Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kneppedyrende FC TEAM LORD
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten hopeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Marcussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammeltoft Hansen onderschept slim de pass. Gammeltoft Hansen geeft een hoge lob. Hagendam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagendam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Marcussen is nu in balbezit. Marcussen geeft de bal voor. Diedrichsen probeert de bal met de borst te controleren. Phillipsen is nu in balbezit. Phillipsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kneppedyrende FC - TEAM LORD 0:1

13e minuut.
Lauritsen verovert de bal door een tackle van achteren. Lauritsen probeert naar een medespeler te passen. Marcussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillipsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillipsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mc-Kinney Møller probeert naar een medespeler te passen. Diedrichsen heeft problemen om de bal te vangen. Phillipsen is nu in balbezit. Phillipsen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Diedrichsen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Callesen verovert de bal door een tackle van achteren. Marcussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcussen passt de bal met de wreef. Phillipsen is nu in balbezit. Phillipsen schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kneppedyrende FC - TEAM LORD 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kneppedyrende FC 60%, TEAM LORD 40%.
Kneppedyrende FC - TEAM LORD 0:2

48e minuut.
Borre geeft een hoge lob. Diedrichsen rent richting de bal. Phillipsen verovert de bal door een tackle van achteren. Phillipsen haalt uit met een fantastische trap. Svendstrup probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kneppedyrende FC - TEAM LORD 0:3

83e minuut.
Nyman kan de bal niet met de borst controleren. Nyman probeert naar een medespeler te passen. Hagendam rent richting de bal. Nyman is nu in balbezit. Nyman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kneppedyrende FC 57%, TEAM LORD 43%.
Kneppedyrende FC - TEAM LORD 0:3