Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEAM LORD Kneppedyrende FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.1
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Borre geeft een hoge lob. Inworp. Lundkvist met de inworp. Nyman heeft problemen om de bal te vangen. Nyman draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM LORD - Kneppedyrende FC 0:1

10e minuut.
Lauritsen onderschept slim de pass. Boldt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lauritsen. Boldt roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Boldt kan niet meer verder spelen. Hove komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Callesen is nu in balbezit. Hagendam verovert de bal door een tackle van achteren. Hagendam speelt de bal door. Nyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. Diedrichsen trapt de bal weg. Klungelig pakt Gammeltoft Hansen de bal. Marcussen is nu in balbezit. Marcussen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Lundkvist geeft de bal voor. Lauritsen kopt de bal weg. Mc-Kinney Møller rent richting de bal. Phillipsen verovert de bal door een tackle van achteren. Phillipsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TEAM LORD - Kneppedyrende FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM LORD 53%, Kneppedyrende FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TEAM LORD - Kneppedyrende FC 1:1

57e minuut.
Korndrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Korndrup geeft de bal voor. Møge heeft problemen om de bal te vangen. Lundkvist is nu in balbezit. Lundkvist draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM LORD - Kneppedyrende FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM LORD 46%, Kneppedyrende FC 54%.
TEAM LORD - Kneppedyrende FC 1:2