Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Total Pedal Hammer ringsted if
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Riis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trolle verovert de bal door een tackle van achteren. Riis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trolle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Øvlisen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Lorentsen passt de bal met de wreef. Adsersen rent richting de bal. Gynther schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gynther is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

9e minuut.
Herskind speelt de bal door. Dyring bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyring passt de bal in één keer door. Nordstrøm is nu in balbezit. Nordstrøm schiet op doel. Karstens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Pedal Hammer 51%, ringsted if 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Total Pedal Hammer - ringsted if 0:0

49e minuut.
Riis is nu in balbezit. Riis geeft de bal voor. Krieger rent richting de bal. Nordstrøm rent richting de bal. Nordstrøm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Pedal Hammer - ringsted if 0:1

83e minuut.
Trolle rent richting de bal. Trolle geeft een lange en hoge pass. Faaborg is nu in balbezit. Eriksen is nu in balbezit. Eriksen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Lorentsen rent richting de bal. Søndergaard is nu in balbezit. Søndergaard geeft een hoge lob. Lorentsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorentsen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Pedal Hammer 53%, ringsted if 47%.
Total Pedal Hammer - ringsted if 0:1