Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Randers TEAM LORD
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Tholstrup heeft problemen om de bal te vangen. Tholstrup passt de bal in één keer door. Glistrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcussen onderschept slim de pass. Marcussen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Lykkehus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryge Petersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tholstrup onderschept slim de pass. Marcussen rent richting de bal. Marcussen geeft een lange en hoge pass. Iversen bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Glistrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcussen onderschept slim de pass. Marcussen speelt de bal door. Phillipsen rent richting de bal. Phillipsen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Bolvig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolvig geeft een lange en hoge pass. Borre probeert de bal aan de voet te houden. Heinze bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinze geeft de bal voor. Jonsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Glistrup met een sublieme pass. Bolvig bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauritsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolvig is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bolvig met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Marcussen met de inworp. Lauritsen heeft problemen om de bal te vangen. Bolvig is nu in balbezit. Lauritsen onderschept slim de pass. Lauritsen geeft de bal voor. Iversen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Randers 48%, TEAM LORD 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Randers - TEAM LORD 0:0

47e minuut.
Lauritsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolvig onderschept slim de pass. Bolvig passt de bal met de wreef. Tepes rent richting de bal. Tepes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Randers - TEAM LORD 1:0

50e minuut.
Callesen probeert naar een medespeler te passen. Lauritsen rent richting de bal. Lauritsen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Phillipsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phillipsen schiet op doel. Iversen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Holdgaard rent richting de bal. Holdgaard geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Randers - TEAM LORD 1:1

60e minuut.
Ryge Petersen is nu in balbezit. Ryge Petersen probeert naar een medespeler te passen. Callesen rent richting de bal. Tepes verovert de bal door een tackle van achteren. Tepes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jonsen trapt de bal weg van het doel. Tholstrup kopt de bal weg. Phillipsen is nu in balbezit. Phillipsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mogensen met een sublieme pass. Ryge Petersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcussen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marcussen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Randers 40%, TEAM LORD 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Randers - TEAM LORD 1:1