Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fccoolrealmadrid ringsted if
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
8 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Juul Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Riis bereikt de bal nog maar net als eerste. Juul Hansen maakt een afschuwelijke overtreding. Juul Hansen krijgt een gele kaart. Riis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

15e minuut.
Adsersen rent richting de bal. Adsersen speelt de bal door. Nordstrøm is nu in balbezit. Nordstrøm haalt uit met een fantastische trap. Lykketoft probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fccoolrealmadrid - ringsted if 0:1

18e minuut.
Grunwald rent richting de bal. Grunwald met een sublieme pass. Achmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorvaldsen rent richting de bal. Thorvaldsen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fccoolrealmadrid - ringsted if 1:1

32e minuut.
Juul Hansen probeert naar een medespeler te passen. Christiansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunwald geeft een hoge lob. Thorvaldsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorvaldsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fccoolrealmadrid 30%, ringsted if 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fccoolrealmadrid - ringsted if 1:1

49e minuut.
Bundy is nu in balbezit. Adsersen is nu in balbezit. Bundy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bundy krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Tranholm is nu in balbezit. Adsersen verovert de bal door een tackle van achteren. Adsersen passt de bal met de wreef. Nordstrøm rent richting de bal. Nordstrøm draait met de bal, schiet en ... Pagh bokst de bal weg. Nordstrøm rent richting de bal. Nordstrøm schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fccoolrealmadrid 37%, ringsted if 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fccoolrealmadrid - ringsted if 1:1