Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Total Pedal Hammer TEAM LORD
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
2 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Faaborg is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Finn. Faaborg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Faaborg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Møge kopt de bal weg. Jonsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trolle kan de bal niet met de borst controleren. Trolle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Pedal Hammer - TEAM LORD 1:0

34e minuut.
Achmed is nu in balbezit. Phillipsen verovert de bal door een tackle van achteren. Phillipsen met een sublieme pass. Gustavsson rent richting de bal. Gustavsson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Pedal Hammer 43%, TEAM LORD 57%.
Total Pedal Hammer - TEAM LORD 1:0

46e minuut.
Herskind probeert naar een medespeler te passen. Tychosen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faaborg. Tychosen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Finn zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Marcussen rent richting de bal. Lehmann rent richting de bal. Marcussen speelt de bal door. Phillipsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillipsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Faaborg heeft problemen om de bal te vangen. Faaborg met een sublieme pass. Marcussen rent richting de bal. Gynther onderschept slim de pass. Gynther geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Pedal Hammer 47%, TEAM LORD 53%.
Total Pedal Hammer - TEAM LORD 1:0