Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC AntiAlt FC Randers
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


40e minuut.
Frandsen is nu in balbezit. Glistrup onderschept slim de pass. Glistrup passt de bal met de wreef. Torp bereikt de bal nog maar net als eerste. Torp haalt uit met een fantastische trap. Paaske bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AntiAlt 60%, FC Randers 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC AntiAlt - FC Randers 0:0

47e minuut.
Heinze passt de bal in één keer door. Mogensen rent richting de bal. Mogensen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Torp de bal. Torp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Gravgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Teilbæk is nu in balbezit. Glistrup schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Glistrup is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Teilbæk raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Duus neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lundkvist onderschept slim de pass. Lundkvist geeft de bal voor. Teilbæk heeft problemen om de bal te vangen. Teilbæk haalt uit met een fantastische trap. Paal!

69e minuut.
Hyldager rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lykkehus. Hyldager is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duus met een snel genomen vrije trap. Teilbæk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AntiAlt - FC Randers 1:0

76e minuut.
Mc-Kinney Møller is nu in balbezit. Mc-Kinney Møller met een sublieme pass. Inworp. Lykkehus met de inworp. Klanstrup geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bolvig speelt de bal door. Hyldager bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyldager passt de bal zonder na te denken. Gravgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravgård schiet op doel. Iversen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AntiAlt 39%, FC Randers 61%.
FC AntiAlt - FC Randers 1:0