Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ringsted if Kneppedyrende FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Nyman is nu in balbezit. Nordstrøm is nu in balbezit. Nyman begaat een overtreding. Nyman krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Nyman heeft problemen om de bal te vangen. Adsersen rent richting de bal. Adsersen met een sublieme pass. Nordstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordstrøm haalt uit met een fantastische trap. Svendstrup kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Gammeltoft Hansen rent richting de bal. Gammeltoft Hansen geeft de bal voor. Klungelig pakt Korndrup de bal. Nordstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordstrøm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kragh is nu in balbezit. Boldt onderschept slim de pass. Adsersen begaat een overtreding. Adsersen krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Kragh geeft een hoge lob. Mc-Kinney Møller geeft een lange en hoge pass. Kvist met een sublieme pass. Nordstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordstrøm draait met de bal, schiet en ... Svendstrup kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ringsted if - Kneppedyrende FC 1:0

33e minuut.
Mc-Kinney Møller heeft problemen om de bal te vangen. Lorentsen is nu in balbezit. Lorentsen speelt de bal door. Nordstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordstrøm draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ringsted if - Kneppedyrende FC 2:0

40e minuut.
Kvist rent richting de bal. Gammeltoft Hansen is nu in balbezit. Kvist rent richting de bal. Gammeltoft Hansen is nu in balbezit. Gammeltoft Hansen geeft een hoge lob. Egholm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hagendam is nu in balbezit. Hagendam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ringsted if - Kneppedyrende FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ringsted if 51%, Kneppedyrende FC 49%.
ringsted if - Kneppedyrende FC 2:1

54e minuut.
Thygesen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korndrup zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nyman rent richting de bal. Nyman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ringsted if 64%, Kneppedyrende FC 36%.
ringsted if - Kneppedyrende FC 2:1