Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEAM LORD fccoolrealmadrid
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.4
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Hedegaard rent richting de bal. Lauritsen verovert de bal door een tackle van achteren. Thorvaldsen begaat een overtreding. Thorvaldsen krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Staalgaard met een snelle inworp. Hedegaard rent richting de bal. Hedegaard geeft een hoge lob. Thorvaldsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorvaldsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM LORD - fccoolrealmadrid 0:1

17e minuut.
Christiansen met een sublieme pass. Daar is Lykketoft, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phillipsen rent richting de bal. Phillipsen haalt uit met een fantastische trap. Pagh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Heinze met een sublieme pass. Tjørnelund is nu in balbezit. Tjørnelund geeft de bal voor. Daar is Borre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thorvaldsen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM LORD - fccoolrealmadrid 0:2

21e minuut.
Lauritsen probeert naar een medespeler te passen. Callesen rent richting de bal. Callesen geeft de bal voor. Phillipsen rent richting de bal. Phillipsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pagh trapt de bal weg. Klungelig pakt Callesen de bal. Thorvaldsen rent richting de bal. Hedegaard rent richting de bal. Hedegaard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Grunwald is nu in balbezit. Grunwald speelt de bal door. Hedegaard rent richting de bal. Thorvaldsen is nu in balbezit. Thorvaldsen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Staalgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Staalgaard probeert naar een medespeler te passen. Grunwald rent richting de bal. Grunwald geeft een lange en hoge pass. Thorvaldsen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Callesen probeert de bal aan de voet te houden. Marcussen is nu in balbezit. Marcussen speelt de bal door. Phillipsen rent richting de bal. Phillipsen haalt uit met een fantastische trap. Pagh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM LORD 61%, fccoolrealmadrid 39%.
TEAM LORD - fccoolrealmadrid 0:2

63e minuut.
Heinze onderschept slim de pass. Heinze met een sublieme pass. Lauritsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedegaard verovert de bal door een tackle van achteren. Hedegaard schiet op doel. Jonsen bokst de bal weg. Daar is Møge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM LORD - fccoolrealmadrid 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM LORD 59%, fccoolrealmadrid 41%.
TEAM LORD - fccoolrealmadrid 0:3