Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Randers ringsted if
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
2 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 15.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


19e minuut.
Winding bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordstrøm onderschept slim de pass. Nordstrøm schiet op doel. Iversen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Holdgaard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Randers - ringsted if 0:1

25e minuut.
Bolvig bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahl Jensen is nu in balbezit. Dahl Jensen probeert naar een medespeler te passen. Elosen bereikt de bal nog maar net als eerste. Elosen geeft de bal voor. Egholm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Kragh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dyring komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Randers 42%, ringsted if 58%.
FC Randers - ringsted if 0:1

53e minuut.
Dyring bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyring passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nordstrøm de bal. Dahl Jensen is nu in balbezit. Dahl Jensen draait met de bal, schiet en ... Iversen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Daar is Holdgaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Holdgaard rent richting de bal. Nordstrøm onderschept slim de pass. Nordstrøm schiet op doel. Iversen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Randers 44%, ringsted if 56%.
FC Randers - ringsted if 0:1