Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Randers fccoolrealmadrid
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Bolvig speelt de bal door. Tepes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepes passt de bal in één keer door. Bolvig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolvig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Inworp. Mogensen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Glistrup met een sublieme pass. Tepes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepes haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
Grunwald met een sublieme pass. Juul Hansen is nu in balbezit. Glistrup maakt een afschuwelijke overtreding. Glistrup krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Randers 53%, fccoolrealmadrid 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Randers - fccoolrealmadrid 0:0

60e minuut.
Klungelig pakt Elosen de bal. Heinze rent richting de bal. Heinze passt de bal met de wreef. Thorvaldsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorvaldsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Randers - fccoolrealmadrid 0:1

66e minuut.
Tjørnelund geeft de bal voor. Inworp. Heinze met de inworp. Bolvig is nu in balbezit. Bolvig haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mogensen is nu in balbezit. Christiansen begaat een overtreding. Mogensen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Glistrup met een snel genomen vrije trap. Tepes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bolvig controleert de bal met de borst. Heinze rent richting de bal. Heinze passt de bal met de wreef. Bolvig is nu in balbezit. Bolvig haalt uit met een fantastische trap. Flodgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Randers 58%, fccoolrealmadrid 42%.
FC Randers - fccoolrealmadrid 0:1