Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC AntiAlt Fc. Scandurica
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Rostholm geeft een hoge lob. Inworp. Duus met de inworp. Klungelig pakt Hyldager de bal. Hyldager geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Damhus speelt de bal door. Duus kopt de bal weg. Teilbæk is nu in balbezit. Teilbæk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nordland is nu in balbezit. Gravgård verovert de bal door een tackle van achteren. Gravgård probeert naar een medespeler te passen. Teilbæk is nu in balbezit. Teilbæk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AntiAlt 42%, Fc. Scandurica 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC AntiAlt - Fc. Scandurica 0:0

54e minuut.
Augustenborg kopt de bal weg. Daar is Nørskov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duus bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørskov onderschept slim de pass. Nørskov haalt uit met een fantastische trap. Kjærulf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Kjærulf trapt de bal weg van het doel. Gravgård kopt de bal weg. Daar is Derveld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teilbæk rent richting de bal. Teilbæk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AntiAlt 39%, Fc. Scandurica 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC AntiAlt - Fc. Scandurica 0:0