Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ringsted if TEAM LORD
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
13.8 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Tychosen kopt de bal weg. Marcussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcussen probeert naar een medespeler te passen. Phillipsen rent richting de bal. Phillipsen draait met de bal, schiet en ... Egholm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Phillipsen controleert de bal met de borst. Thygesen rent richting de bal. Phillipsen verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Phillipsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phillipsen haalt uit met een fantastische trap. Egholm bokst de bal weg.

15e minuut.
Jonsen met een harde bal richting middenveld. Tychosen kopt de bal weg. Lauritsen rent richting de bal. Lauritsen geeft de bal voor. Phillipsen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klungelig pakt Møge de bal. Callesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Callesen passt de bal in één keer door. Marcussen is nu in balbezit. Marcussen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Egholm probeert naar een medespeler te passen. Nordstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordstrøm draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Egholm niet meer kan verder spelen. Lundby komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Tveskæg is nu in balbezit. Tveskæg geeft een hoge lob. Callesen probeert de bal met de borst te controleren. Nordstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordstrøm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Lauritsen onderschept slim de pass. Lauritsen geeft een hoge lob. Kragh rent richting de bal. Phillipsen is nu in balbezit. Phillipsen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tychosen met de inworp. Marcussen geeft een lange en hoge pass. Phillipsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillipsen schiet op doel. Lundby kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Kragh is nu in balbezit. Marcussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcussen passt de bal zonder na te denken. Phillipsen rent richting de bal. Phillipsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ringsted if 58%, TEAM LORD 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ringsted if - TEAM LORD 0:0

54e minuut.
Kragh bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcussen met een sublieme pass. Phillipsen rent richting de bal. Phillipsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Marcussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcussen met een sublieme pass. Achmed rent richting de bal. Phillipsen verovert de bal door een tackle van achteren. Phillipsen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Klungelig pakt Riis de bal. Marcussen is nu in balbezit. Riis is nu in balbezit. Marcussen verovert de bal door een tackle van achteren. Marcussen schiet op doel. Lundby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ringsted if 57%, TEAM LORD 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ringsted if - TEAM LORD 0:0