Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEAM LORD ringsted if
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 14.4
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Lauritsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauritsen geeft een lange en hoge pass. Phillipsen rent richting de bal. Phillipsen schiet op doel. Egholm probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM LORD - ringsted if 1:0

10e minuut.
Jonsen trapt de bal weg van het doel. Marcussen kopt de bal weg. Klungelig pakt Thygesen de bal. Phillipsen rent richting de bal. Phillipsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM LORD - ringsted if 2:0

21e minuut.
Kragh bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcussen onderschept slim de pass. Marcussen speelt de bal door. Phillipsen rent richting de bal. Phillipsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kvist kopt de bal weg. Callesen heeft problemen om de bal te vangen. Callesen met een sublieme pass. Phillipsen is nu in balbezit. Phillipsen haalt uit met een fantastische trap. Egholm bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM LORD - ringsted if 3:0

26e minuut.
Marcussen geeft de bal voor. Thygesen kopt de bal weg. Phillipsen is nu in balbezit. Phillipsen draait met de bal, schiet en ... Achmed probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Marcussen is nu in balbezit. Marcussen passt de bal met de wreef. Thygesen rent richting de bal. Phillipsen verovert de bal door een tackle van achteren. Phillipsen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Lauritsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauritsen met een sublieme pass. Phillipsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillipsen schiet op doel. Egholm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM LORD - ringsted if 4:0

41e minuut.
Kragh is nu in balbezit. Marcussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillipsen rent richting de bal. Klungelig pakt Phillipsen de bal. Phillipsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kragh passt de bal met de wreef. Phillipsen is nu in balbezit. Thygesen is nu in balbezit. Phillipsen onderschept slim de pass. Phillipsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM LORD 45%, ringsted if 55%.
TEAM LORD - ringsted if 4:0

59e minuut.
Gustavsson met de inworp. Klungelig pakt Marcussen de bal. Kragh rent richting de bal. Marcussen verovert de bal door een tackle van achteren. Marcussen haalt uit met een fantastische trap. Egholm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Callesen probeert naar een medespeler te passen. Riis is nu in balbezit. Riis passt de bal in één keer door. Marcussen rent richting de bal. Marcussen haalt uit met een fantastische trap. Egholm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Finn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvist rent richting de bal. Kvist speelt de bal door. Dahl Jensen is nu in balbezit. Dahl Jensen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Phillipsen is nu in balbezit. Thygesen is nu in balbezit. Marcussen verovert de bal door een tackle van achteren. Phillipsen is nu in balbezit. Phillipsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM LORD 34%, ringsted if 66%.
TEAM LORD - ringsted if 4:0