Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Total Pedal Hammer FC Randers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Lehmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepes onderschept slim de pass. Bolvig is nu in balbezit. Bolvig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Pedal Hammer - FC Randers 0:1

9e minuut.
Lehmann passt de bal in één keer door. Lykkehus geeft een hoge lob. Krieger probeert de bal aan de voet te houden. Tepes rent richting de bal. Tepes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lehmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinze onderschept slim de pass. Heinze speelt de bal door. Tepes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Krogsgård kopt de bal weg. Holdgaard is nu in balbezit. Eriksen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Eriksen naar de kleedkamers voor een vroege douche. Holdgaard wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Pedal Hammer 68%, FC Randers 32%.
Total Pedal Hammer - FC Randers 0:1

48e minuut.
Glistrup is nu in balbezit. Krogsgård onderschept slim de pass. Krogsgård passt de bal in één keer door. Øvlisen is nu in balbezit. Øvlisen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Krogsgård met een sublieme pass. Ebbesen rent richting de bal. Achmed speelt de bal door. Bolvig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolvig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Pedal Hammer - FC Randers 0:2

52e minuut.
Achmed heeft problemen om de bal te vangen. Bolvig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolvig passt de bal zonder na te denken. Tepes rent richting de bal. Tepes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gynther is nu in balbezit. Heinze rent richting de bal. Heinze passt de bal in één keer door. Tepes is nu in balbezit. Tepes haalt uit met een fantastische trap. Vadum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Pedal Hammer - FC Randers 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Pedal Hammer 51%, FC Randers 49%.
Total Pedal Hammer - FC Randers 0:3