Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC AntiAlt TEAM LORD
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravgård is nu in balbezit. Gravgård passt de bal in één keer door. Teilbæk is nu in balbezit. Teilbæk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Callesen passt de bal in één keer door. Marcussen is nu in balbezit. Marcussen passt de bal met de wreef. Phillipsen rent richting de bal. Phillipsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Lundkvist rent richting de bal. Lundkvist geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tychosen met een snelle inworp. Marcussen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Møge probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kjærgaard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosenbaum is nu in balbezit. Rosenbaum geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AntiAlt - TEAM LORD 1:0

27e minuut.
Phillipsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravgård passt de bal zonder na te denken. Teilbæk is nu in balbezit. Teilbæk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AntiAlt - TEAM LORD 2:0

30e minuut.
Callesen geeft een hoge lob. Inworp. Nørgård zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gravgård is nu in balbezit. Gravgård haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mc-Kinney Møller verovert de bal door een tackle van achteren. Mc-Kinney Møller passt de bal met de wreef. Teilbæk is nu in balbezit. Teilbæk schiet op doel. Jonsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AntiAlt 46%, TEAM LORD 54%.
FC AntiAlt - TEAM LORD 2:0

58e minuut.
Hartmann speelt de bal door. Tychosen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frandsen. Tychosen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tychosen kan niet meer verder spelen. Tholstrup komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Lauritsen kopt de bal weg. Nørgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørgård probeert naar een medespeler te passen. Gravgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravgård schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Klungelig pakt Hartmann de bal. Marcussen is nu in balbezit. Marcussen met een sublieme pass. Phillipsen is nu in balbezit. Phillipsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Nørgård geeft de bal voor. Lauritsen kopt de bal weg. Lundkvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillipsen onderschept slim de pass. Phillipsen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AntiAlt 41%, TEAM LORD 59%.
FC AntiAlt - TEAM LORD 2:0