Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grün-Weiss Lainz FC Oyster
Nebula Tactiek hüttengaudi
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.8 gemiddelde waardering 59.4
excellent Schieten outstanding
very good Passen solid
very good Verdedigen good


2e minuut.
Goldgruber trapt de bal weg. Igaz probeert de bal met de borst te controleren. Igaz speelt de bal door. Mackuf rent richting de bal. Mackuf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Voggenberger kopt de bal weg. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz passt de bal zonder na te denken. Mackuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackuf draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kolić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Stănică rent richting de bal. Kümmerle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stănică is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Genkov met een snel genomen vrije trap. Lumpf maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mütze probeert naar een medespeler te passen. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger verovert de bal door een tackle van achteren. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - FC Oyster 0:1

10e minuut.
Rieder probeert naar een medespeler te passen. Mackuf bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cheşnoiu. Cheşnoiu krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Mütze passt de bal in één keer door. Voggenberger is nu in balbezit. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap. Kolić bokst de bal weg. Mackuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackuf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - FC Oyster 0:2

15e minuut.
Wewiórski geeft de bal voor. Heinrich is nu in balbezit. Heinrich probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lumpf de bal. Lumpf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Igaz verovert de bal door een tackle van achteren. Igaz met een sublieme pass. Weineck probeert naar een medespeler te passen. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Huschels bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger onderschept slim de pass. Voggenberger passt de bal in één keer door. Igaz rent richting de bal. Igaz draait met de bal, schiet en ... Kolić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Mackuf onderschept slim de pass. Mackuf met een sublieme pass. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap. Kolić bokst de bal weg.

33e minuut.
Kümmerle passt de bal met de wreef. Igaz is nu in balbezit. Igaz passt de bal zonder na te denken. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Doeltrap. Mehler komt het veld opgelopen. Leddig komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Mehler onderschept slim de pass. Mehler passt de bal in één keer door. Norger rent richting de bal. Voggenberger onderschept slim de pass. Voggenberger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grün-Weiss Lainz 53%, FC Oyster 47%.
Grün-Weiss Lainz - FC Oyster 0:2

59e minuut.
Genkov met een sublieme pass. Lumpf heeft problemen om de bal te vangen. Kümmerle rent richting de bal. Lumpf onderschept slim de pass. Lumpf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Weineck met een snelle inworp. Kümmerle is nu in balbezit. Kümmerle geeft de bal voor. Voggenberger krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kolić met een harde bal richting middenveld. Kümmerle kopt de bal weg. Norger rent richting de bal. Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Cheşnoiu geeft een lange en hoge pass. Wewiórski kopt de bal weg. Widhölzl rent richting de bal. Lumpf verovert de bal door een tackle van achteren. Lumpf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Rieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler is nu in balbezit. Mehler probeert naar een medespeler te passen. Leddig rent richting de bal. Leddig draait met de bal, schiet en ... Kolić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Rieder rent richting de bal. Heinrich rent richting de bal. Heinrich probeert naar een medespeler te passen. Lumpf rent richting de bal. Lumpf haalt uit met een fantastische trap. Goldgruber bokst de bal weg.

80e minuut.
Inworp. Duarte komt het veld opgelopen. Niinemets komt het veld opgelopen. Bauchinger komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Stănică is nu in balbezit. Stănică speelt de bal door. Bauchinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - FC Oyster 1:2

86e minuut.
Heinrich passt de bal in één keer door. Widhölzl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauchinger onderschept slim de pass. Bauchinger draait met de bal, schiet en ... Goldgruber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Daar is Mathey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weineck rent richting de bal. Weineck speelt de bal door. Leddig is nu in balbezit. Leddig draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grün-Weiss Lainz 39%, FC Oyster 61%.
Grün-Weiss Lainz - FC Oyster 1:2