Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Austria WAC Single Malts
Gutau Tactiek Yippie ay yaehhh
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 23.6
average Schieten good
average Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Bogusz geeft de bal voor. Trischler met een sublieme pass. Lazarte speelt de bal door. Kilekoglou rent richting de bal. Kilekoglou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte geeft de bal voor. Kilekoglou kopt de bal weg. Godlewski is nu in balbezit. Godlewski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria WAC - Single Malts 1:0

20e minuut.
Chełmicki is nu in balbezit. Chełmicki probeert naar een medespeler te passen. Pepper rent richting de bal. Pepper draait met de bal, schiet en ... Shirasawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Austria WAC - Single Malts 1:1

25e minuut.
Pepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizio is nu in balbezit. Vizio geeft een lange en hoge pass. Pepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria WAC - Single Malts 1:2

32e minuut.
Bogusz passt de bal met de wreef. Crabeels is nu in balbezit. Crabeels probeert naar een medespeler te passen. Malowany bereikt de bal nog maar net als eerste. Malowany geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Blanco rent richting de bal. Blanco met een sublieme pass. Wald bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski onderschept slim de pass. Godlewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Lazarte is nu in balbezit. Lazarte geeft een lange en hoge pass. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski draait met de bal, schiet en ... Trischler bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria WAC 41%, Single Malts 59%.
Austria WAC - Single Malts 1:2

47e minuut.
Pflipsen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chełmicki. Pflipsen raakt geblesseerd tijdens het duel. Pflipsen met een snel genomen vrije trap. Pepper maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Keidel kopt de bal weg. Godlewski heeft problemen om de bal te vangen. Ramp rent richting de bal. Kilekoglou onderschept slim de pass. Kilekoglou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Pöllhuber rent richting de bal. Kilekoglou verovert de bal door een tackle van achteren. Wald kan de bal niet met de borst controleren. Godlewski rent richting de bal. Godlewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Austria WAC - Single Malts 2:2

78e minuut.
Crabeels is nu in balbezit. Crabeels passt de bal zonder na te denken. Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte met een sublieme pass. Bogusz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trischler speelt de bal door. Lazarte kopt de bal weg. Kilekoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilekoglou draait met de bal, schiet en ... Trischler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria WAC - Single Malts 3:2

83e minuut.
Klungelig pakt Kilekoglou de bal. Kilekoglou passt de bal in één keer door. Lazarte met een sublieme pass. Godlewski is nu in balbezit. Godlewski schiet op doel. Trischler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria WAC - Single Malts 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria WAC 29%, Single Malts 71%.
Austria WAC - Single Malts 4:2