Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartans Vindobona 5kyfall Football Club
defensivst Tactiek Hokus Pokus
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
52.8 gemiddelde waardering 43.5
solid Schieten solid
good Passen average
adequate Verdedigen adequate


6e minuut.
Korzonek passt de bal zonder na te denken. Dos Santos is nu in balbezit. Karabacak onderschept slim de pass. Sunar rent richting de bal. Sunar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kleines probeert naar een medespeler te passen. Minh Ðạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Ðạt passt de bal zonder na te denken. Koprowski rent richting de bal. Koprowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Buzea met een sublieme pass. Karabacak heeft problemen om de bal te vangen. Bellia begaat een overtreding. Bellia krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Dos Santos rent richting de bal. Dos Santos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Korzonek met de inworp. Sunar geeft een hoge lob. Pistorius bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dahlem kopt de bal weg. Klungelig pakt Koprowski de bal. Martínez Ruiz is nu in balbezit. Dahlem verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlem draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Sz. Kovács speelt de bal door. Inler bereikt de bal nog maar net als eerste. Inler met een sublieme pass. Klungelig pakt Sunar de bal. Sunar schiet op doel. Pistorius bokst de bal weg.

44e minuut.
Inler is nu in balbezit. Inler met een sublieme pass. Daar is Morico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartans Vindobona 37%, 5kyfall Football Club 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spartans Vindobona - 5kyfall Football Club 0:0

46e minuut.
Glasberger rent richting de bal. Korzonek begaat een overtreding. Glasberger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dahlem met een snel genomen vrije trap. Minh Ðạt is nu in balbezit. Minh Ðạt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Dos Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Dos Santos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Minh Ðạt de bal. Dahlem rent richting de bal. Dahlem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Raphael trapt de bal weg. Inler probeert de bal met de borst te controleren. Inler probeert naar een medespeler te passen. Sunar rent richting de bal. Sunar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Minh Ðạt de bal. Inler rent richting de bal. Inler passt de bal zonder na te denken. Sunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sunar passt de bal met de wreef. Buzea is nu in balbezit. Buzea passt de bal in één keer door. Karabacak is nu in balbezit. Karabacak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Korzonek rent richting de bal. Dahlem verovert de bal door een tackle van achteren. Inler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlem verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gorni heeft problemen om de bal te vangen. Dahlem rent richting de bal. Dahlem passt de bal zonder na te denken. Minh Ðạt is nu in balbezit. Minh Ðạt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dos Santos onderschept slim de pass. Dos Santos met een sublieme pass. Karabacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabacak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Karabacak is nu in balbezit. Grabarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabacak verovert de bal door een tackle van achteren. Karabacak haalt uit met een fantastische trap. Pistorius probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartans Vindobona 44%, 5kyfall Football Club 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spartans Vindobona - 5kyfall Football Club 0:0