Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Squadra Viola Spartans Vindobona
wurzel Tactiek defensivst
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 33.2
incredible Schieten weak
very good Passen weak
solid Verdedigen average


2e minuut.
Dorfinger is nu in balbezit. Dorfinger probeert naar een medespeler te passen. Castoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Castoldi geeft een lange en hoge pass. Klosterhuber springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Spartans Vindobona 1:0

6e minuut.
Klosterhuber passt de bal in één keer door. Zweistein verovert de bal door een tackle van achteren. Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer draait met de bal, schiet en ... Pietrkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Spartans Vindobona 2:0

7e minuut.
Mulţescu passt de bal in één keer door. Sassmann is nu in balbezit. Klosterhuber verovert de bal door een tackle van achteren. Klosterhuber haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kallinger de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Silva Filho verovert de bal door een tackle van achteren. Silva Filho met een sublieme pass. Döğer rent richting de bal. Döğer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zweistein de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Castoldi zal de hoekschop nemen. Döğer is nu in balbezit. Döğer haalt uit met een fantastische trap. Zweistein onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Spartans Vindobona 3:0

11e minuut.
Zweistein bereikt de bal nog maar net als eerste. Zweistein geeft de bal voor. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu geeft een lange en hoge pass. Klosterhuber maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Golanko heeft problemen om de bal te vangen. Wrockowiak geeft de bal voor. Klungelig pakt Zweistein de bal. Döğer rent richting de bal. Döğer schiet op doel. Pietrkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Moliński passt de bal in één keer door. Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber passt de bal zonder na te denken. Döğer is nu in balbezit. Döğer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Eichert geeft de bal voor. Klosterhuber kopt de bal weg. Döğer is nu in balbezit. Döğer schiet op doel. Pietrkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Spartans Vindobona 4:0

30e minuut.
Mulţescu rent richting de bal. Mulţescu geeft de bal voor. Döğer krijgt zijn hoofd ertegen. Sassmann probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Spartans Vindobona 5:0

33e minuut.
Haunsschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Filho verovert de bal door een tackle van achteren. Castoldi geeft een lange en hoge pass. Döğer is nu in balbezit. Döğer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Spartans Vindobona 6:0

34e minuut.
Holz bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldgruber rent richting de bal. Döğer verovert de bal door een tackle van achteren. Döğer schiet op doel. Kallinger probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Spartans Vindobona 7:0

35e minuut.
Mulţescu rent richting de bal. Mulţescu heeft problemen om de bal te vangen. Mulţescu speelt de bal door. Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Spartans Vindobona 8:0

36e minuut.
Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu passt de bal met de wreef. Dorfinger met een sublieme pass. Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Moliński geeft een lange en hoge pass. Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmer probeert naar een medespeler te passen. Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pietrkiewicz trapt de bal weg van het doel. Schachner heeft problemen om de bal te vangen. Eichert kopt de bal weg. Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Mulţescu rent richting de bal. Mulţescu geeft de bal voor. Daar is Sassmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Döğer rent richting de bal. Döğer draait met de bal, schiet en ... Pietrkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klosterhuber probeert naar een medespeler te passen. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu geeft een hoge lob. Döğer krijgt zijn hoofd ertegen. Pietrkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Spartans Vindobona 9:0

44e minuut.
Döğer onderschept slim de pass. Döğer passt de bal zonder na te denken. Castoldi rent richting de bal. Castoldi geeft een lange en hoge pass. Döğer springt en kopt de bal. Pietrkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra Viola 21%, Spartans Vindobona 79%.
Squadra Viola - Spartans Vindobona 9:0

47e minuut.
Silva Filho passt de bal met de wreef. Castoldi met een sublieme pass. Zweistein verovert de bal door een tackle van achteren. Mulţescu geeft de bal voor. Döğer springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klosterhuber geeft de bal voor. Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Spartans Vindobona 10:0

54e minuut.
Döğer met een sublieme pass. Mulţescu met een sublieme pass. Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klosterhuber draait met de bal, schiet en ... Sassmann probeert de bal aan de voet te houden. Pietrkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Zweistein kopt de bal weg. Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassmann legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Klosterhuber raakt geblesseerd tijdens het duel. Döğer neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Spartans Vindobona 11:0

63e minuut.
Schachner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorfinger onderschept slim de pass. Dorfinger probeert naar een medespeler te passen. Döğer is nu in balbezit. Döğer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Spartans Vindobona 12:0

65e minuut.
Helmer is nu in balbezit. Castoldi onderschept slim de pass. Castoldi geeft een lange en hoge pass. Klosterhuber is nu in balbezit. Klosterhuber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Spartans Vindobona 13:0

65e minuut.
Döğer verovert de bal door een tackle van achteren. Döğer speelt de bal door. Mulţescu is nu in balbezit. Mulţescu geeft een hoge lob. Castoldi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Zweistein geeft een lange en hoge pass. Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński passt de bal in één keer door. Mulţescu geeft de bal voor. Klosterhuber springt en kopt de bal. Pietrkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Zweistein geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mulţescu met een snelle inworp. Golanko is nu in balbezit. Golanko geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Moliński speelt de bal door. Mulţescu is nu in balbezit. Mulţescu geeft een lange en hoge pass. Döğer krijgt zijn hoofd ertegen. Pietrkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Spartans Vindobona 14:0

75e minuut.
Sassmann geeft een lange en hoge pass. Eichert kopt de bal weg. Daar is Holz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorfinger is nu in balbezit. Dorfinger haalt uit met een fantastische trap. Pietrkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Franzen rent richting de bal. Franzen geeft een lange en hoge pass. Silva Filho kopt de bal weg. Castoldi geeft een lange en hoge pass. Döğer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Spartans Vindobona 15:0

79e minuut.
Moliński geeft een hoge lob. Castoldi rent richting de bal. Castoldi geeft de bal voor. Daar is Döğer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Döğer schiet op doel. Pietrkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Holz passt de bal zonder na te denken. Golanko rent richting de bal. Golanko passt de bal zonder na te denken. Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Holz passt de bal met de wreef. Mulţescu rent richting de bal. Mulţescu probeert naar een medespeler te passen. Döğer heeft problemen om de bal te vangen. Döğer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Spartans Vindobona 16:0

90e minuut.
Golanko controleert de bal met de borst. Golanko geeft een lange en hoge pass. Döğer is nu in balbezit. Klosterhuber is nu in balbezit. Klosterhuber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Spartans Vindobona 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra Viola 11%, Spartans Vindobona 89%.
Squadra Viola - Spartans Vindobona 17:0