Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Austria Laa Austria WAC
Diagonal1 Tactiek Gutau
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 36.2
excellent Schieten weak
formidable Passen average
excellent Verdedigen adequate


12e minuut.
Moschitto kopt de bal weg. Kalkan rent richting de bal. Kalkan speelt de bal door. Beceren bereikt de bal nog maar net als eerste. Beceren draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Shirasawa bokst de bal weg.

15e minuut.
Zăituc geeft de bal voor. Daar is Velghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velghe probeert naar een medespeler te passen. Beceren bereikt de bal nog maar net als eerste. Beceren schiet op doel. Shirasawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Sperber probeert naar een medespeler te passen. Kalkan is nu in balbezit. Kalkan passt de bal zonder na te denken. Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto haalt uit met een fantastische trap. Shirasawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beceren rent richting de bal. Beceren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Austria WAC 1:0

28e minuut.
Godlewski kopt de bal weg. Škaloud rent richting de bal. Škaloud met een sublieme pass. Kalkan is nu in balbezit. Kalkan geeft een lange en hoge pass. Shirasawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beceren bereikt de bal nog maar net als eerste. Beceren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Austria WAC 2:0

31e minuut.
Shirasawa trapt de bal weg van het doel. Škaloud kopt de bal weg. Daar is Verdonk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Chełmicki de bal. Beceren rent richting de bal. Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Austria WAC 3:0

35e minuut.
Škaloud bereikt de bal nog maar net als eerste. Škaloud passt de bal in één keer door. Kalkan rent richting de bal. Kalkan geeft de bal voor. Beceren krijgt zijn hoofd ertegen. Shirasawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Škaloud passt de bal zonder na te denken. Kalkan rent richting de bal. Kalkan passt de bal in één keer door. Beceren bereikt de bal nog maar net als eerste. Beceren draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Austria WAC 4:0

43e minuut.
Škaloud passt de bal met de wreef. Daar is Kalkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalkan speelt de bal door. Beceren bereikt de bal nog maar net als eerste. Beceren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Vizio passt de bal in één keer door. Verdonk probeert de bal aan de voet te houden. Škaloud rent richting de bal. Škaloud geeft de bal voor. Moschitto krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Austria WAC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria Laa 27%, Austria WAC 73%.
Austria Laa - Austria WAC 5:0

56e minuut.
Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Velghe verovert de bal door een tackle van achteren. Velghe met een sublieme pass. Beceren rent richting de bal. Beceren haalt uit met een fantastische trap. Shirasawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Austria WAC 6:0

60e minuut.
Vizio kopt de bal weg. Velghe rent richting de bal. Velghe passt de bal zonder na te denken. Beceren bereikt de bal nog maar net als eerste. Beceren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Shirasawa trapt de bal weg van het doel. Velghe kopt de bal weg. Beceren is nu in balbezit. Beceren schiet op doel. Shirasawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Austria WAC 7:0

67e minuut.
Sánchez Cobo geeft een hoge lob. Beceren rent richting de bal. Beceren passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Moschitto de bal. Moschitto schiet op doel. Shirasawa bokst de bal weg.

70e minuut.
Inworp. Alcocer komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Velghe passt de bal met de wreef. Škaloud is nu in balbezit. Škaloud passt de bal in één keer door. Velghe is nu in balbezit. Velghe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Malowany heeft problemen om de bal te vangen. Škaloud rent richting de bal. Škaloud speelt de bal door. Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kalkan is nu in balbezit. Kalkan met een sublieme pass. Beceren is nu in balbezit. Beceren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Škaloud speelt de bal door. Moschitto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Verdonk. Verdonk krijgt een gele kaart. Moschitto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pigniczki komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Verdonk geeft een hoge lob. Godlewski probeert de bal met de borst te controleren. Sánchez Cobo speelt de bal door. Velghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Velghe draait met de bal, schiet en ... Shirasawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria Laa 26%, Austria WAC 74%.
Austria Laa - Austria WAC 7:0