Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Squadra Viola Austria WAC
wurzel Tactiek Gutau
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
60.2 gemiddelde waardering 38
outstanding Schieten weak
very good Passen average
excellent Verdedigen adequate


3e minuut.
Golanko rent richting de bal. Golanko passt de bal in één keer door. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu schiet op doel. Shirasawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Austria WAC 1:0

7e minuut.
Döğer passt de bal in één keer door. Castoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Castoldi geeft de bal voor. Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Austria WAC 2:0

9e minuut.
Eichert rent richting de bal. Eichert geeft de bal voor. Döğer kopt de bal weg. Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber haalt uit met een fantastische trap. Shirasawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Castoldi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vizio kopt de bal weg. Silva Filho is nu in balbezit. Silva Filho geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bartnik rent richting de bal. Golanko onderschept slim de pass. Silva Filho speelt de bal door. Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klosterhuber schiet op doel. Shirasawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Dorfinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorfinger geeft een hoge lob. Vizio heeft problemen om de bal te vangen. Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer draait met de bal, schiet en ... Shirasawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Wrockowiak geeft een hoge lob. Chełmicki heeft problemen om de bal te vangen. Castoldi onderschept slim de pass. Castoldi geeft een hoge lob. Döğer krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Castoldi de bal. Castoldi met een sublieme pass. Dorfinger speelt de bal door. Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Austria WAC 3:0

27e minuut.
Bartnik geeft een hoge lob. Dorfinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorfinger passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Castoldi de bal. Castoldi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer draait met de bal, schiet en ... Shirasawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Austria WAC 4:0

29e minuut.
Verdonk is nu in balbezit. Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber probeert naar een medespeler te passen. Daar is Castoldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castoldi geeft een lange en hoge pass. Shirasawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Döğer is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Austria WAC 5:0

31e minuut.
Eichert rent richting de bal. Eichert geeft een hoge lob. Klungelig pakt Verdonk de bal. Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer draait met de bal, schiet en ... Shirasawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klosterhuber haalt uit met een fantastische trap. Paal! Shirasawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Klosterhuber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klosterhuber haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Dorfinger rent richting de bal. Dorfinger passt de bal zonder na te denken. Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klosterhuber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Austria WAC 6:0

36e minuut.
Silva Filho met een sublieme pass. Dorfinger is nu in balbezit. Dorfinger passt de bal met de wreef. Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klosterhuber schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Chełmicki de bal. Castoldi is nu in balbezit. Chełmicki maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Chełmicki naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Nobrega geeft een hoge lob. Verdonk kopt de bal weg. Dorfinger speelt de bal door. Daar is Castoldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castoldi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Döğer rent richting de bal. Döğer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Austria WAC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra Viola 22%, Austria WAC 78%.
Squadra Viola - Austria WAC 7:0

56e minuut.
Klosterhuber onderschept slim de pass. Klosterhuber passt de bal met de wreef. Castoldi is nu in balbezit. Castoldi geeft een lange en hoge pass. Klosterhuber maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Austria WAC 8:0

58e minuut.
Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber passt de bal met de wreef. Wrockowiak speelt de bal door. Castoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Castoldi schiet op doel. Shirasawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Castoldi is nu in balbezit. Castoldi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Castoldi rent richting de bal. Castoldi schiet op doel. Shirasawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klosterhuber passt de bal zonder na te denken. Vizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer verovert de bal door een tackle van achteren. Döğer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Austria WAC 9:0

69e minuut.
Dorfinger probeert naar een medespeler te passen. Castoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Castoldi passt de bal met de wreef. Klosterhuber is nu in balbezit. Klosterhuber draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Nobrega speelt de bal door. Silva Filho probeert naar een medespeler te passen. Castoldi is nu in balbezit. Castoldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Austria WAC 10:0

89e minuut.
Nobrega passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dorfinger de bal. Dorfinger met een sublieme pass. Döğer rent richting de bal. Döğer schiet op doel. Shirasawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Döğer rent richting de bal. Döğer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Austria WAC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra Viola 22%, Austria WAC 78%.
Squadra Viola - Austria WAC 11:0