Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Austria WAC Squadra Viola
Gutau Tactiek wurzel
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36.8 gemiddelde waardering 64.3
weak Schieten incredible
average Passen very good
adequate Verdedigen very good


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mulţescu rent richting de bal. Mulţescu geeft de bal voor. Döğer springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Mulţescu rent richting de bal. Mulţescu passt de bal met de wreef. Vizio rent richting de bal. Döğer verovert de bal door een tackle van achteren. Döğer haalt uit met een fantastische trap. Shirasawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klosterhuber is nu in balbezit. Klosterhuber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Austria WAC - Squadra Viola 0:1

14e minuut.
Daar is Bartnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorfinger met een sublieme pass. Castoldi rent richting de bal. Castoldi geeft de bal voor. Klosterhuber krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Döğer is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Moliński met een snelle inworp. Mulţescu rent richting de bal. Met opzet legt Blanco zijn tegenspeler op de grond. Blanco is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

17e minuut.
Daar is Mulţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mulţescu geeft de bal voor. Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klosterhuber haalt uit met een fantastische trap. Shirasawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria WAC - Squadra Viola 0:2

22e minuut.
Vizio rent richting de bal. Vizio geeft de bal voor. Moliński kopt de bal weg. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria WAC - Squadra Viola 0:3

24e minuut.
Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klosterhuber passt de bal zonder na te denken. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu geeft een hoge lob. Klosterhuber is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Castoldi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Döğer springt en kopt de bal. Shirasawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klosterhuber springt en kopt de bal. Shirasawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Döğer is nu in balbezit. Döğer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Austria WAC - Squadra Viola 0:4

27e minuut.
Mulţescu passt de bal zonder na te denken. Dorfinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorfinger passt de bal in één keer door. Döğer is nu in balbezit. Döğer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Döğer is nu in balbezit. Döğer draait met de bal, schiet en ... Shirasawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Mulţescu de bal. Mulţescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Vizio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Döğer is nu in balbezit. Döğer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Döğer is nu in balbezit. Döğer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Austria WAC - Squadra Viola 0:5

35e minuut.
Castoldi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Chełmicki de bal onder controle te krijgen. Dorfinger kopt de bal weg. Mulţescu geeft een hoge lob. Döğer krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Verdonk probeert naar een medespeler te passen. Silva Filho speelt de bal door. Klosterhuber is nu in balbezit. Klosterhuber schiet op doel. Shirasawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria WAC - Squadra Viola 0:6

44e minuut.
Inworp. Mulţescu met de inworp. Golanko is nu in balbezit. Golanko geeft een lange en hoge pass. Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria WAC 82%, Squadra Viola 18%.
Austria WAC - Squadra Viola 0:6

46e minuut.
Moliński onderschept slim de pass. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu probeert naar een medespeler te passen. Döğer rent richting de bal. Döğer draait met de bal, schiet en ... Shirasawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Dorfinger passt de bal zonder na te denken. Vizio heeft problemen om de bal te vangen. Döğer is nu in balbezit. Döğer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria WAC - Squadra Viola 0:7

61e minuut.
Eichert verovert de bal door een tackle van achteren. Eichert geeft een hoge lob. Vizio controleert de bal met de borst. Döğer rent richting de bal. Döğer draait met de bal, schiet en ... Shirasawa bokst de bal weg.

63e minuut.
Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu passt de bal zonder na te denken. Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorfinger is nu in balbezit. Dorfinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bartnik speelt de bal door. Eichert rent richting de bal. Eichert geeft een lange en hoge pass. Klosterhuber is nu in balbezit. Klosterhuber schiet op doel. Paal!

72e minuut.
Castoldi verovert de bal door een tackle van achteren. Castoldi probeert naar een medespeler te passen. Verdonk rent richting de bal. Klosterhuber verovert de bal door een tackle van achteren. Klosterhuber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mulţescu rent richting de bal. Mulţescu probeert naar een medespeler te passen. Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber schiet op doel. Shirasawa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria WAC - Squadra Viola 0:8

79e minuut.
Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu geeft een lange en hoge pass. Verdonk heeft problemen om de bal te vangen. Klosterhuber is nu in balbezit. Klosterhuber schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Castoldi rent richting de bal. Castoldi passt de bal in één keer door. Vizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Klosterhuber verovert de bal door een tackle van achteren. Klosterhuber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria WAC - Squadra Viola 0:9

85e minuut.
Verdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdonk geeft de bal voor. Klungelig pakt Eichert de bal. Eichert geeft een lange en hoge pass. Döğer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria WAC - Squadra Viola 0:10

90e minuut.
Chełmicki controleert de bal met de borst. Castoldi rent richting de bal. Castoldi passt de bal met de wreef. Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klosterhuber schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria WAC 71%, Squadra Viola 29%.
Austria WAC - Squadra Viola 0:10