Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
5kyfall Football Club FC Oyster
Hokus Pokus Tactiek hüttengaudi
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 56.2
solide Schieten uitmuntend
redelijk Passen solide
goed Verdedigen goed


13e minuut.
Koprowski passt de bal met de wreef. Glasberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Glasberger passt de bal met de wreef. Minh Ðạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Ðạt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mütze probeert naar een medespeler te passen. Voggenberger is nu in balbezit. Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler haalt uit met een fantastische trap. Pistorius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
5kyfall Football Club - FC Oyster 0:1

19e minuut.
Rieder geeft een lange en hoge pass. Weineck probeert de bal met de borst te controleren. Weineck met een sublieme pass. Mehler is nu in balbezit. Mehler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Voggenberger passt de bal in één keer door. Weineck heeft problemen om de bal te vangen. Morico bereikt de bal nog maar net als eerste. Weineck verovert de bal door een tackle van achteren. Weineck geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mütze met een sublieme pass. Weineck is nu in balbezit. Weineck probeert naar een medespeler te passen. Mütze is nu in balbezit. Mütze geeft een lange en hoge pass. Pistorius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Voggenberger is nu in balbezit. Voggenberger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
5kyfall Football Club - FC Oyster 0:2

26e minuut.
Lichtenegger onderschept slim de pass. Lichtenegger geeft een lange en hoge pass. Daar is Bellia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger draait met de bal, schiet en ... Pistorius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Mehler rent richting de bal. Mehler passt de bal in één keer door. Lichtenegger met een sublieme pass. Voggenberger is nu in balbezit. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap. Pistorius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Mütze passt de bal zonder na te denken. Weineck bereikt de bal nog maar net als eerste. Weineck geeft een lange en hoge pass. Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler schiet op doel. Paal!

39e minuut.
Voggenberger passt de bal met de wreef. Lichtenegger is nu in balbezit. Lichtenegger passt de bal zonder na te denken. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
5kyfall Football Club - FC Oyster 0:3

39e minuut.
Kleines speelt de bal door. Minh Ðạt rent richting de bal. Minh Ðạt passt de bal met de wreef. Dahlem is nu in balbezit. Dahlem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5kyfall Football Club 57%, FC Oyster 43%.
5kyfall Football Club - FC Oyster 0:3

52e minuut.
Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler heeft problemen om de bal te vangen. Mehler met een sublieme pass. Mütze bereikt de bal nog maar net als eerste. Mütze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
5kyfall Football Club - FC Oyster 0:4

57e minuut.
Dos Santos rent richting de bal. Lichtenegger verovert de bal door een tackle van achteren. Lichtenegger passt de bal zonder na te denken. Voggenberger is nu in balbezit. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap. Pistorius bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lichtenegger zal de hoekschop nemen. Pistorius bokst de bal weg. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
5kyfall Football Club - FC Oyster 0:5

63e minuut.
Dos Santos rent richting de bal. Voggenberger onderschept slim de pass. Pistorius probeert naar een medespeler te passen. Dahlem rent richting de bal. Dahlem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Dos Santos kopt de bal weg. Mehler is nu in balbezit. Grabarkiewicz begaat een overtreding. Mehler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Weineck komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Weineck speelt de bal door. Minh Ðạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rieder zijn tegenspeler op de grond. Rieder is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

89e minuut.
Inworp. Lichtenegger met een snelle inworp. Kümmerle probeert naar een medespeler te passen. Daar is Weineck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weineck geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5kyfall Football Club 58%, FC Oyster 42%.
5kyfall Football Club - FC Oyster 0:5