Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartans Vindobona FC Oyster
defensivst Tactiek hüttengaudi
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 58.6
solide Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen solide
goed Verdedigen goed


8e minuut.
Voggenberger probeert naar een medespeler te passen. Igaz is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Gorni ... Strafschop! Gorni krijgt een gele kaart. Igaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Igaz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Raphael probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - FC Oyster 0:1

9e minuut.
Kümmerle heeft problemen om de bal te vangen. Karabacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabacak passt de bal in één keer door. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Buzea draait met de bal, schiet en ... Widhölzl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inler bereikt de bal nog maar net als eerste. Inler schiet op doel. Krauledat kopt de bal weg. Goldgruber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Buzea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kümmerle rent richting de bal. Buzea verovert de bal door een tackle van achteren. Karabacak is nu in balbezit. Karabacak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sunar passt de bal in één keer door. Buzea rent richting de bal. Widhölzl verovert de bal door een tackle van achteren. Karabacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabacak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kümmerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Inler onderschept slim de pass. Inler met een sublieme pass. Buzea is nu in balbezit. Buzea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Doeltrap. Leddig komt het veld opgelopen. Mehler komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Monteil kopt de bal weg. Mehler rent richting de bal. Mehler passt de bal zonder na te denken. Leddig rent richting de bal. Leddig draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Klungelig pakt Buzea de bal. Kümmerle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buzea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bonamici met een snel genomen vrije trap. Buzea rent richting de bal. Buzea draait met de bal, schiet en ... Goldgruber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Inler speelt de bal door. Karabacak is nu in balbezit. Karabacak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
Weineck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kümmerle rent richting de bal. Kümmerle geeft een hoge lob. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap. Raphael verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Daar is Sz. Kovács, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mehler rent richting de bal. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Martínez Ruiz de bal onder controle te krijgen. Raphael kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartans Vindobona 56%, FC Oyster 44%.
Spartans Vindobona - FC Oyster 0:1

47e minuut.
Monteil geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weineck met een snelle inworp. Leddig controleert de bal met de borst. Leddig geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Rammer passt de bal in één keer door. Daar is Jäpel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mütze met een sublieme pass. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger schiet op doel. Raphael probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Mehler passt de bal met de wreef. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger speelt de bal door. Mehler rent richting de bal. Mehler haalt uit met een fantastische trap. Raphael verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - FC Oyster 0:2

67e minuut.
Rammer geeft een lange en hoge pass. Sz. Kovács probeert de bal aan de voet te houden. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap. Raphael maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - FC Oyster 0:3

70e minuut.
Leddig is nu in balbezit. Mehler rent richting de bal. Mehler geeft de bal voor. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap. Raphael verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Monteil met een sublieme pass. Leddig probeert de bal met de borst te controleren. Leddig draait met de bal, schiet en ... Raphael kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Jäpel is nu in balbezit. Jäpel speelt de bal door. Mütze geeft de bal voor. Leddig bereikt de bal nog maar net als eerste. Leddig schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Rammer onderschept slim de pass. Rammer geeft een lange en hoge pass. Leddig kopt de bal weg. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mehler rent richting de bal. Mehler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - FC Oyster 0:4

82e minuut.
Buzea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Haunsschmid komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Monteil speelt de bal door. Daar is Karabacak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kümmerle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kümmerle krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Inler passt de bal zonder na te denken. Karabacak is nu in balbezit. Karabacak passt de bal met de wreef. Haunsschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Haunsschmid draait met de bal, schiet en ... Goldgruber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartans Vindobona 53%, FC Oyster 47%.
Spartans Vindobona - FC Oyster 0:4