Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Austria Laa Single Malts
Diagonal2 Tactiek Yippie ay yaehhh
67% Balbezit 33%
21% Spel op eigen helft 79%
38 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 23.5
very good Schieten average
excellent Passen poor
excellent Verdedigen poor


4e minuut.
Alcocer passt de bal in één keer door. Velghe rent richting de bal. Velghe speelt de bal door. Moschitto is nu in balbezit. Moschitto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Rammler verovert de bal door een tackle van achteren. Rammler passt de bal met de wreef. Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto schiet op doel. Paal!

12e minuut.
Gstöttner bereikt de bal nog maar net als eerste. Škaloud onderschept slim de pass. Škaloud speelt de bal door. Rammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Single Malts 1:0

13e minuut.
Batz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler onderschept slim de pass. Domplatz is nu in balbezit. Rammler onderschept slim de pass. Rammler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Single Malts 2:0

15e minuut.
Pepper verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Cobo verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Cobo speelt de bal door. Ramp rent richting de bal. Ramp draait met de bal, schiet en ... Wieland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Škaloud met een sublieme pass. Rammler is nu in balbezit. Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto draait met de bal, schiet en ... Trischler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Single Malts 3:0

18e minuut.
Daar is Pflipsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moschitto verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Gstöttner zijn tegenspeler op de grond. Gstöttner krijgt een gele kaart. Moschitto raakt geblesseerd tijdens het duel. Kalkan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Moschitto de bal. Moschitto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Single Malts 4:0

20e minuut.
Stein geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rammler de bal onder controle te krijgen. Alcocer geeft de bal voor. Moschitto is nu in balbezit. Moschitto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Klungelig pakt Rammler de bal. Trischler probeert naar een medespeler te passen. Gstöttner kopt de bal weg. Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto haalt uit met een fantastische trap. Trischler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moschitto is nu in balbezit. Moschitto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Alcocer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcocer passt de bal in één keer door. Velghe is nu in balbezit. Velghe geeft de bal voor. Rammler maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Spiridon de bal. Škaloud speelt de bal door. Rammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler schiet op doel. Trischler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Single Malts 5:0

31e minuut.
Domplatz passt de bal zonder na te denken. Gstöttner probeert de bal met de borst te controleren. Domplatz probeert naar een medespeler te passen. Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Single Malts 6:0

34e minuut.
Velghe rent richting de bal. Velghe passt de bal zonder na te denken. Rammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler draait met de bal, schiet en ... Trischler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Rammler heeft problemen om de bal te vangen. Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Single Malts 7:0

35e minuut.
Pepper speelt de bal door. Pflipsen is nu in balbezit. Moschitto verovert de bal door een tackle van achteren. Moschitto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Alcocer is nu in balbezit. Pepper verovert de bal door een tackle van achteren. Pepper geeft de bal voor. Pflipsen krijgt zijn hoofd ertegen. Wieland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Velghe passt de bal zonder na te denken. Rammler rent richting de bal. Rammler speelt de bal door. Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Single Malts 8:0

43e minuut.
Škaloud bereikt de bal nog maar net als eerste. Škaloud passt de bal zonder na te denken. Gstöttner bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto verovert de bal door een tackle van achteren. Moschitto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Single Malts 9:0

45e minuut.
Škaloud passt de bal met de wreef. Velghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Velghe passt de bal zonder na te denken. Moschitto rent richting de bal. Moschitto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Single Malts 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria Laa 25%, Single Malts 75%.
Austria Laa - Single Malts 10:0

49e minuut.
Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Škaloud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škaloud passt de bal zonder na te denken. Daar is Rammler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rammler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Single Malts 11:0

50e minuut.
Sperber is nu in balbezit. Sperber geeft een hoge lob. Rammler is nu in balbezit. Rammler schiet op doel. Trischler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moschitto springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Velghe speelt de bal door. Rammler heeft problemen om de bal te vangen. Rammler met een sublieme pass. Velghe is nu in balbezit. Velghe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Velghe onderschept slim de pass. Velghe met een sublieme pass. Klungelig pakt Stein de bal. Rammler verovert de bal door een tackle van achteren. Rammler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moschitto is nu in balbezit. Paal! Moschitto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Single Malts 12:0

62e minuut.
Sperber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperber passt de bal met de wreef. Kalkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkan geeft de bal voor. Moschitto springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Daar is Škaloud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škaloud geeft de bal voor. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Rammler is nu in balbezit. Rammler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Velghe verovert de bal door een tackle van achteren. Velghe speelt de bal door. Rammler rent richting de bal. Rammler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Single Malts 13:0

73e minuut.
Lichtenegger komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Škaloud passt de bal in één keer door. Rammler heeft problemen om de bal te vangen. Rammler probeert naar een medespeler te passen. Lichtenegger is nu in balbezit. Lichtenegger haalt uit met een fantastische trap. Trischler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Single Malts 14:0

81e minuut.
Hódosi komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Gstöttner is nu in balbezit. Lichtenegger verovert de bal door een tackle van achteren. Lichtenegger passt de bal met de wreef. Rammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Single Malts 15:0

82e minuut.
Daar is Pflipsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pflipsen passt de bal in één keer door. Pöllhuber met een sublieme pass. Lichtenegger rent richting de bal. Lichtenegger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lichtenegger is nu in balbezit. Lichtenegger schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Single Malts 16:0

86e minuut.
Rammler is nu in balbezit. Batz rent richting de bal. Rammler verovert de bal door een tackle van achteren. Rammler draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Pöllhuber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lichtenegger rent richting de bal. Lichtenegger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Single Malts 17:0

90e minuut.
Velghe onderschept slim de pass. Velghe probeert naar een medespeler te passen. Rammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Rammler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rammler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Single Malts 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria Laa 17%, Single Malts 83%.
Austria Laa - Single Malts 18:0