Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Squadra Viola 5kyfall Football Club
wurzel Tactiek Hokus Pokus
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
24 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
59.5 gemiddelde waardering 45.2
uitmuntend Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


9e minuut.
Mulţescu met een sublieme pass. Dorfinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorfinger geeft de bal voor. Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klosterhuber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - 5kyfall Football Club 1:0

11e minuut.
Klungelig pakt Glasberger de bal. Döğer is nu in balbezit. Döğer met een sublieme pass. Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klosterhuber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kleines heeft problemen om de bal te vangen. Castoldi met een sublieme pass. Mulţescu is nu in balbezit. Mulţescu geeft een hoge lob. Klosterhuber krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
İğdeci geeft een lange en hoge pass. Golanko rent richting de bal. Golanko passt de bal zonder na te denken. Castoldi geeft een hoge lob. Döğer maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Grabarkiewicz geeft een lange en hoge pass. Golanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorfinger probeert naar een medespeler te passen. Daar is Castoldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castoldi geeft een lange en hoge pass. Pistorius bokst de bal weg. Dos Santos kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Castoldi neemt de hoekschop. Mulţescu geeft een lange en hoge pass. Döğer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mulţescu probeert naar een medespeler te passen. Dorfinger is nu in balbezit. Dorfinger passt de bal zonder na te denken. Castoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Castoldi geeft de bal voor. Pistorius bokst de bal weg. Döğer rent richting de bal. Döğer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - 5kyfall Football Club 2:0

28e minuut.
Golanko onderschept slim de pass. Golanko geeft de bal voor. Döğer is nu in balbezit. Döğer haalt uit met een fantastische trap. Pistorius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - 5kyfall Football Club 3:0

31e minuut.
Mulţescu probeert naar een medespeler te passen. Dorfinger probeert naar een medespeler te passen. Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber schiet op doel. Pistorius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - 5kyfall Football Club 4:0

35e minuut.
Klungelig pakt Dos Santos de bal. Mulţescu rent richting de bal. Mulţescu passt de bal met de wreef. Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klosterhuber haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dahlem rent richting de bal. Silva Filho begaat een overtreding. Dahlem is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kleines wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Moliński de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klosterhuber rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morico. Klosterhuber is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Döğer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dos Santos rent richting de bal. Klosterhuber verovert de bal door een tackle van achteren. Klosterhuber haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - 5kyfall Football Club 5:0

45e minuut.
Dorfinger speelt de bal door. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu passt de bal in één keer door. Döğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Döğer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra Viola 24%, 5kyfall Football Club 76%.
Squadra Viola - 5kyfall Football Club 5:0

47e minuut.
Dos Santos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Glasberger rent richting de bal. Mulţescu begaat een overtreding. Mulţescu krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Dorfinger passt de bal zonder na te denken. Castoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Castoldi met een sublieme pass. Klungelig pakt Klosterhuber de bal. Klosterhuber schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Castoldi speelt de bal door. Mulţescu heeft problemen om de bal te vangen. Mulţescu geeft de bal voor. Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Minh Ðạt is nu in balbezit. Silva Filho probeert naar een medespeler te passen. Kleines probeert naar een medespeler te passen. Dahlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlem schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
İğdeci geeft een lange en hoge pass. Dorfinger probeert de bal aan de voet te houden. Silva Filho speelt de bal door. Dorfinger is nu in balbezit. Dorfinger haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Klungelig pakt Glasberger de bal. Moliński speelt de bal door. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu geeft een lange en hoge pass. Klosterhuber springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - 5kyfall Football Club 6:0

73e minuut.
Dorfinger passt de bal met de wreef. Kleines heeft problemen om de bal te vangen. Silva Filho met een sublieme pass. Klosterhuber is nu in balbezit. Klosterhuber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Castoldi probeert naar een medespeler te passen. Dorfinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorfinger passt de bal zonder na te denken. Mulţescu geeft een hoge lob. Döğer krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - 5kyfall Football Club 7:0

90e minuut.
Dorfinger geeft de bal voor. Daar is Klosterhuber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morico is nu in balbezit. Klosterhuber onderschept slim de pass. Klosterhuber draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra Viola 25%, 5kyfall Football Club 75%.
Squadra Viola - 5kyfall Football Club 7:0