Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abdurrahman61 Steyrer hools
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.4
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Donaubauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnin onderschept slim de pass. Magnin geeft een lange en hoge pass. Pötsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pötsch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Menger zal de hoekschop nemen. Daar is Deiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schatz rent richting de bal. Pötsch rent richting de bal. Pötsch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sattelberger verovert de bal door een tackle van achteren. Sattelberger speelt de bal door. Knaller rent richting de bal. Lichten is nu in balbezit. Lichten draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Knaller bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichten is nu in balbezit. Knaller rent richting de bal. Lichten rent richting de bal. Lichten draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kinnich met een harde bal richting middenveld. Weinstein kopt de bal weg. Klungelig pakt Theiss de bal. Hofer rent richting de bal. Hofer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
abdurrahman61 - Steyrer hools 1:0

33e minuut.
Donaubauer rent richting de bal. Weinstein bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Donaubauer. Donaubauer krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Weinstein kopt de bal weg. Pötsch is nu in balbezit. Hofer is nu in balbezit. Pötsch rent richting de bal. Pötsch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdurrahman61 36%, Steyrer hools 64%.
abdurrahman61 - Steyrer hools 1:0

46e minuut.
Knaller is nu in balbezit. Schlageter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichten verovert de bal door een tackle van achteren. Knaller is nu in balbezit. Knaller schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Pöll is nu in balbezit. Weinstein rent richting de bal. Pöll tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pöll krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Kinnich trapt de bal weg. Schlageter kan de bal niet met de borst controleren. Theiss schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Theiss is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

70e minuut.
Weinstein rent richting de bal. Weinstein geeft een hoge lob. Platschinger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pötsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pötsch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Donaubauer passt de bal in één keer door. Lichten rent richting de bal. Lichten passt de bal in één keer door. Knaller bereikt de bal nog maar net als eerste. Knaller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abdurrahman61 30%, Steyrer hools 70%.
abdurrahman61 - Steyrer hools 1:0