Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Macha United Real Simmering11
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten hopeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Widecker is nu in balbezit. Mettomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mettomo geeft de bal voor. Kotsch rent richting de bal. Kotsch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Schatz geeft een lange en hoge pass. Niedermayer rent richting de bal. Niedermayer passt de bal met de wreef. Kotsch rent richting de bal. Kotsch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Weich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mettomo rent richting de bal. Mettomo passt de bal in één keer door. Made bereikt de bal nog maar net als eerste. Made geeft de bal voor. Finster bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macha United 42%, Real Simmering11 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Macha United - Real Simmering11 0:0

49e minuut.
Hollmann geeft een lange en hoge pass. Niedermayer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kotsch is nu in balbezit. Niedermayer is nu in balbezit. Niedermayer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Zerber met een sublieme pass. Vorbeck rent richting de bal. Vorbeck geeft een hoge lob. Kotsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Redlinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rainer is nu in balbezit. Rainer passt de bal met de wreef. Sammler is nu in balbezit. Sammler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Vorbeck met een snelle inworp. Niedermayer kan de bal niet met de borst controleren. Niedermayer geeft een lange en hoge pass. Widecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Widecker schiet op doel. Beierle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Macha United - Real Simmering11 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macha United 51%, Real Simmering11 49%.
Macha United - Real Simmering11 1:0