Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Simmering11 gdgfc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Rein verovert de bal door een tackle van achteren. Rein passt de bal met de wreef. Radhuber geeft de bal voor. Wehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Wehl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Wehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Mettomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wehl onderschept slim de pass. Zöchbauer rent richting de bal. Zöchbauer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Janko verovert de bal door een tackle van achteren. Janko speelt de bal door. Flügel rent richting de bal. Sammler verovert de bal door een tackle van achteren. Sammler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Simmering11 - gdgfc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Simmering11 51%, gdgfc 49%.
Real Simmering11 - gdgfc 1:0

48e minuut.
Janko passt de bal in één keer door. Sammler is nu in balbezit. Senn begaat een overtreding. Sammler wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Made komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Schatz passt de bal met de wreef. Sammler bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flügel. Flügel krijgt een gele kaart. Sammler moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sammler kan niet meer verder spelen. Volkmann komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Zöchbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Glück onderschept slim de pass. Met opzet legt Senn zijn tegenspeler op de grond. Senn krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Senn geeft een hoge lob. Inworp. Rein met een snelle inworp. Rainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainer geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mettomo geeft de bal voor. Senn kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zauner de bal onder controle te krijgen. Mutz rent richting de bal. Mutz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Senn rent richting de bal. Made onderschept slim de pass. Made passt de bal in één keer door. Volkmann rent richting de bal. Volkmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mettomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mettomo met een sublieme pass. Druck is nu in balbezit. Volkmann verovert de bal door een tackle van achteren. Volkmann haalt uit met een fantastische trap. Leimer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Simmering11 37%, gdgfc 63%.
Real Simmering11 - gdgfc 1:0