Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
schmid fabian SK Cro Vienna
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


22e minuut.
Lechner met een snelle inworp. Eidenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidenberger met een sublieme pass. Dochler is nu in balbezit. Dochler geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Hörnig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Plautz bereikt de bal nog maar net als eerste. Plautz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
schmid fabian - SK Cro Vienna 0:1

24e minuut.
Klungelig pakt Kohl de bal. Holzapfel rent richting de bal. Holzapfel passt de bal met de wreef. Meira bereikt de bal nog maar net als eerste. Meira haalt uit met een fantastische trap. Maltritz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Segemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Segemann geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Scholl zal de hoekschop nemen. Holzapfel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Holzapfel rent richting de bal. Holzapfel passt de bal in één keer door. Plautz bereikt de bal nog maar net als eerste. Plautz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
schmid fabian - SK Cro Vienna 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schmid fabian 35%, SK Cro Vienna 65%.
schmid fabian - SK Cro Vienna 0:2

53e minuut.
Klungelig pakt Plaum de bal. Eidenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidenberger met een sublieme pass. Plautz rent richting de bal. Plautz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
schmid fabian - SK Cro Vienna 0:3

61e minuut.
Kohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaum is nu in balbezit. Plaum geeft een hoge lob. Meira is nu in balbezit. Meira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Segemann is nu in balbezit. Segemann probeert naar een medespeler te passen. Dochler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dochler geeft een hoge lob. Lechner geeft de bal voor. Hörnig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Schreiner met een snelle inworp. Segemann probeert naar een medespeler te passen. Prexl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dochler verovert de bal door een tackle van achteren. Dochler geeft een hoge lob. Hörnig bokst de bal weg. Plautz bereikt de bal nog maar net als eerste. Plautz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schmid fabian 46%, SK Cro Vienna 54%.
schmid fabian - SK Cro Vienna 0:3